Bolest paty

Rado Repa

Pravdepodobne mas patovu ostrohu. Kup si ortopedicke vlozky Medicovi Twin heels - su priamo na to. Moja zena to mala tiez. Bolest zmizla hned. Urcite to je lepsie riesenie ako chodit na razovu terapiu a cakat, ci to zaberie alebo nie. Tieto vlozky jej zabrali hned. Ja som si ich kupil ako prevenciu aj pre seba.

Daduss

Tiež som mala boľavé päty. Vyguglila som si rázové vlny, ktoré poisťovňa neprepláca a pomohli. Treba aspon 6-10 opakovaní , najlepšie každý 3 dni. Zlepšenie sa dostaví tak po 3-4 týždňoch od ukončenia liečby. Ale vracia sa to, treba ošetrenia opakovať tak po roku. Aspoň u mňa. Už idem v priebehu 4 rokov tretí krát.

alusa2vs

ahoj idka, aj ja som mala pred 5 rokmi bolesti paty, ktore sa stale stupnovali, az som chodila dost krivkajuci. bola som u viacerych lekarov,ale neprisli mi na to z coho to je. vylucili vyrastky,reumu a neviem co este a nakoniec mi povedali, ze to mam prechladnute.mohlo to byt,stala som cely den v praci na studenej podlahe a vzdy mi bola zima.chodila som na magnet ale nepomohlo az nakoniec mi ortoped navrhol obstreky. dostala som dva ale viac som nesla. hlavne ten prvy bol dost bolestivy ale uz po nom mi trochu ulavilo, tak mi dal este jeden a zasa to bolo lepsie. na viac som sa neodhodlala, ale postupne sa ta bolest vytratila uplne.dnes je to uz dobre, len niekedy, ked mi je zima na nohy tak to trochu citim. ahoj

snadlentonie

Ahoj, mna tiez niekedy bolievala pata, po par tyzdnoch ma zacal uz aj palec, potom ostatne drobne klby na nohach a diagnostikovali mi seronegativnu artritidu.Liecili ma 4 roky, az som sa konecne dostala do remisie a teraz je to uz skoro 8 rokov v poriadku. Urcite chod na vysetrenie, mne na RTG nezistili nic,az na odd. nuklearnej mediciny, kde nastastie pracuje moj oco,mi zistili, ze mam zapal klbov.Drzim palce.

inka69

ahoj idka,
rovnako sa to volakedy prejavovalo aj mne. lekar mi zistil,ze sa mi odvapnuju paty. musela som doplnat vapnik a chodila som na elektroliecbu. za 3 mesiace som bola ok:)

jujo_pukanec

no idka...teraz mam 17, ale ked som bol mensi, tak som denne hravaj futbal vonku a aj za klub...len tak som isiel po ulici a zrazu ma zacala boliet jedna a potom druha pata...a najhorsie to bolo po treningu.celkovo ma nohy po nom boleli a tak som si ich vylozil a sedel a potom som sa postavil a nevedel som chodit od bolesti jak stuhli...isiel som k sportovemu lekarovi a na snimku to vyzeralo ako taka šupka z pomaranca okolo kuska paty...a predpisoval mi Biomin H(vapnik) a zakazal mi sportovat tri emsiace a potom zas RTG a stale mi to predlzoval, potom mi dovolil trenovat, ale bolievalo ma to a naposledy mi zakazal zas na tri mesiace hrat a takto som k nemu chodil asi tri roky a vysral som sa na neho a aj na futbal....on mi zakazoval aj take bicyklovani, ze tam jak napnem lytkovy sval, tak ten zatlaci na patu a tak...a mama mi kupila take prirodne doplnky(lieky) z ameriky a to som jedol a ani som si nevsimol a prestalo ma to bolet...ale teraz napriklad, ked cely den zhanam nejake rifle a beham po obchodoch, tak to vecer citim alebo ked som v teniskach a je vonku 0 stupnov a mam premrznute nohy, tak vtedy chodim po spickach.....a povedal mi, ze na to neexistuju lieky a ze jedine vyoperovat, ale ze je velka sanca, ze to opat narastie.....neviem, ci ty sportujes alebo nieco, ale neviem, co by som ti poradil..ale chod urcite k tomu doktorovi a potom sa s nim porad a konaj ako uznas za vhodne

washita

ja som to rozcvicovala cvikmi z pat tibetanov a pila som odvar z lan Jedna mala lyzica na salku varenej vody. Bolesti mi presli.