alergie z kozmetickych pripravkov

Príspevok v téme: alergie z kozmetickych pripravkov
aaali

pomozte mam strasnealergie na kozmetiku ....nie kazdu ale na vacsinu robili mi uz aj testy no vsetko vyslo negativne ....jedneho casu som pouzivala strasne silny krem mala som z toho nenormalnu alergiu a od vtedy ked pouzijem nieco silnejsie teda aj ucinejsie am alergiu ..brala som uz aj lieky pol roka na vyplavenie alergenu ale nic alergia sa stale objavuje ....mala som teraz lepsie obdobie kedy som si davala pozor aby sa moja pokozka nedostala do stiku sneziaducou kozmetikou ale v piatok mi nahodou jedna znama striekla na krk vonavku a uz je to tu neuveritelne stipanie a cely krk cerveny ...uz neviem co s tym :((((!!!!!!!!!!!!

agina

Pozri si celkom prirodnu kozmetiku na www.biosen.sk, mozno to stoji za vyskusanie, alebo co ti radi RNG, tie doplnky najdes na -odkaz odstránený-

RNG

Kokosovy olej, olivovy olej ,jojoba olej, najlepsie extra panenske nesposobuju alergie
Zmes kokosoveho, vitaminu e a aloe je vyborna na plet, sama si ju mozes namiesat, 1/2 kokosaku, 4/10 aloe (gel) a 1/10 tekuteho vitaminu E.
Zmes je najlepsie drzat v ladnicke, lebo nema konzervacne prostriedky v sebe a aloe skysne bez konzervacnych prostriedkov.

očko

Veľmi dobrú kozmetiku má firma FLP na prírodnej báze s veľkým obsahom aloe vera. A naviac je tam ešte 30 dňová záruka vrátenia peňazí v prípade, že ti výrobky nevyhovujú. Napíš mi meil a ja ti odpoviem obšírnejšie. Ja som veľmi spokojná s výrobkami.