ranné bolesti bruška u syna

Príspevok v téme: ranné bolesti bruška u syna
angela

Dobry den,
chcela by som sa poradit. Mam 7rocneho syna, teraz nastupildo prvej triedy. Predtym ked chodil do skolky, chodil tam nerad, bol z toho nervozny, videli sme na nom, ze je v strese a ze nerad tam chodi.
Teraz ked zacal chodit do skoly , zda sa nam v pohode a vyrovnany. Avsak teraz, posledne dni sa to zmenilo, rano ho zacalo bolievat brusko, place a niekedy ma hnacku. A pritom tvrde, ze v skole sa nic nestalo. Neviem, co mam robit. Co sa tyka gastro vysetrenia, je vsetko v poriadku. Povedali mi, ze to moze byt z nervozity, lebo on je citliva povaha, a hoci rad chodi do skoly, vnutorne to preziva a z toho mozu byt tie ranne bolesti brucha.
Zaujimave je, ze ked je vikend alebo volno, vtedy tieto problemy nema.
Moze to byt neuroza?
Prosim Vas, mal niekto takúto skusenost s detmi? Ak ano, poradte prosim, ako ste to riesili a co pomaha.
Dakujem velmi.

Ivka 1

Angela detičkám so žaludočnou neurózou,veľmi pomáha pitie Aloe s broskyňou. Posilňuje to imunitu,dieťa je
v psychickej pohode.Napíš na mail ak chceš, pošlem Ti info.

petra76

Ja ti jednoznačne odporúčam návštevu odborníka, ako 1. v poradí psychológ a to buď klinický, alebo v pedagogicko psychol. poradni, a následne aj detského psychiatra. Zo svojej praxe ti môžem potvrdiť, že sa pravdepodobne jedná o neurotické ťažkosti, a nasvedčuje tomu aj to, že po somatickej stránke-ako píšeš je všetko v poriadku, a tiež aj to, že keď nejde do školy, uvedené ťažkosti nemá.

Takže vyhľadaj a dlho neotáľaj pomoc odborníka.