Liečiteľ - energia, bylinky, tinktúra..

[zruseny35]

vecernica..nieje liečitel ako liečitel.Ten poriadny si peniaze nevypýta a lieči prikladaním ruk na telo-"energiou".Tu si vsak "pýta" od vesmíru.(reiky apod.)
Trebenová je už mrtva a je to zlatá babička.Mam jej prvu knihu o bylinkách,tá druhá nestojí za reč,písal ju niekto iný.Trebenova nieje liečitelka,je bylinkárka-a mna v 30-tke jej receptíky zachránili od predčasnej meno pauzy,koli liečbe liekmi ktoru žial musím brať aby som mohla dýchať.
Homepatka,nieje liečitelka-to je "kvapka učinnej latky v bazene" v jednej bielej bobulke.Pre vážne chorých sa neodporúča.
Rovnako ako bankovanie alebo masáže a akupunktura-tá srdciarov može zabiť.Poznala som mladu 22r maminku ktoru zabila akupunktura,lebo nevedela že ma nejaku srdcovu vadu-boli toho plne noviny.
Alternatíva je "výživovy doplnok",ale z čoho?Exoticke bylinky a huby v sušenom stave,alebo zo zvieracích častí tela.Alebo tie umelo vyrobene z lekární.Lenže stoja celý majlant a človek sa musí nielen im ale aj telu rozumieť :)
Myslím si,že každý pacient má právo na tu svoju volbu,nenecháš hádam tých skromnejších bez pomoci?

jawa

aho vecernica, som podobného názoru ako ty dostala som sa k tomu cz knihu od Lazareva , Systém samoregulácie poľa. Odkiaľ čerpáš informácie ty?

vecernica

Ludo ,suhlasim ze alternativna medicina, ponuka lepsiu prevenciu mozno najlepsiu.Len si mylsim ze kazda choroba je dana predispoziciou genetickou,ale napriek tomu ze mame dispoziciu (chory gen )svojim dobrym chovanim nikdy neochorieme.Nap niekto fajci a nic a iny len 3 roky a ma rakovinu,,to je typicke pre geny..

To ze niektori ludia chcu byt chori je to ich zivotny styl ,je to asi nedostatok inak uputat,ako pises.Aku alternativu myslis?akupunkturu? homeopatiu? energiu ruk?.tu sa pousmievam...ja ked dobre niekomu vsugerujem ze ma mokre ruky tak ich bude citit, a to nie som ziadna vedma:) ..Ale ak sa bavime o hypochondroch ,maju mat za sve,,platit sarlatanov, aspon sa im niekto venuje a neotravuju prepchate ambulancie a maju tyto hypochondri lascivny pristup liecitela a aspon v nieco vieru,,v liecitla a hlavne snad v seba!!,mozno mnoho liecititelov je nieco medzi hypnotizerom,a sarlatonov, zo subjektivnym dobrym pocitim ze pomaha, ,a mnoho je zdieracov.Sorry aj ten liecitel ma predsa dobry poict ze nieco robi,,a aj tomu podlahne a uveri sam sebe uprimne,,ono by to chcelo dokazovu vedu,,a ta ako vieme sa pokusala veci zmerat a akosik to zle vyslo pre alternativu(myslim vseobecne),ale to je na dlhu debatu.Napr ak mi budu vo vezeni na izolacke denne 3 roky wolkmanom hovorit ze mam rakovinu tak ju asi aj dostanem..a to iste opacne.A hlavne medicina chemicka, lieci nasledky, a to jest materialne nasledky(poskodenie organov materia hmota) spachane na materialnom tele,ziaden duch, a ani ine tajomno tam nie je,,(ak nebereme ze akzdy atom je tajomstvo fyziky) inak nejake to doladovanie organizmu,stravou a bio produktami atd moze bytdobre ale je dost zanedbaelne oproti mentalnemu zdraviu a samo doladovaniu tela samo rekonstrukcie tela alternativa akurat v tomot pomaha,ale telo aj samo sa zregeneruje a najlepsie! hoci to bude dlhsie trvat

jawa

poviem Vám že každý má kúsok pravdy, všetko záleží od daného človeka a okolností. dôležitá je tu viera v niečo a človek by mal nažívať v mieri s okolitým svetom.ludo čím sa zoberáš konkrétne?

ludo

BIBI, je dolezite, ze sa obracias na liecitelov. A preco to robis? Preco nejdes za lekarmi ked mas takyto pohlad na liecitelov? Asi preto nejdes za lekarmi, lebo mas vacsiu doveru v liecitelov nez v medicinu a ani si to neuvedomujes. A tie drysty o smrti atd... :-) Na kazdeho z nas ciha a nikto nevie povedat kedy ... Vsetko je v nas samych.
Najdolezitejsie je, aby si kazdy chory uvedomil ci sa chce liečiť, alebo sa vyliečiť?
Nacuvam ludom casto a medzi riadkami je skoro vzdy napisane "chcem aby ma okolie lutovalo, ved choroba je to jedine co mam. Ak sa vyliecim, tak o com budem rozpravat? Co budem kritizovat? Kto bude mat o mna zaujem? ..."
Mozno trochu prehanam vo vyjadreniach, ale principialne je to tak.
A famy o tom, ako jedna pani a potom jeden jen povedal a ona v danej institucii urobila taku vec, ze potom ten dotycny to a hento... :-). Zi si svoj zivot, staraj sa o svoje telo s laskou a najdi v sebe volu byt zdrava. Tam je zaciatok zdravia, aby pacient veril, ze sa moze vyliecit a ze sa aj chce vyliecit.

ludo

Toto patri pre "VECERNICA".
Ano, je dost podobnych pripadov ako opisujes. Ale za vsetko si mozeme sami.
A vies kolko ludi priam "zdochne" na nasledky chemoterapie? O tom sa nevedu statistiky, teda aspon oficialne.
Liecim energiou pripadne inym preparátom. Ale vsetko zacina uz v nas samych. Mnohi chori len alibisticky sa premavaju po doktoroch a stazuju si. A ked im da clovek riesenie na problem o ktorom tak rozpravaju, tak sa otocia a idu prec... To je z praxe vazena "VECERNICA" :-) Neverim chemickej medicine ani pol slova. Nevravim o akutnej medicine, ta je spickova. Ale v preventivnej medicine je standardna medicina daleko pozadu oproti alternativnej.
Ak mas zaujem alebo ktokolvek iny, kontaktuj ma. Klikni na nic a napis majl. Verim, ze najdeme riesenie.