Býva mi dosť zle počas jazdy v aute

Príspevok v téme: Býva mi dosť zle počas jazdy v aute
sony

Býva mi veľmi zle.. pocity nevolnosť chuť zvracať, ak sedím v automobile pokiaľ nešoférujem. Nezaberá mi zobrať si ani Kinedryl, ktorý by mal tomu zamedziť. Viete mi niekto poradiť čo mám robiť pre to, aby mi nebolo zle? Dosť často absolvujem plynulú jazdu napr po meste a niekedy stačí 10 minú jazdy a už mi je brutálne zle. Niekedy to vrcholí tak, že mám pocit akoby mi tiekli sliny ako voda z úst.. a musím zvracať...

Ďakujem za odpovede.

funlife

mne sa osvedčilo vždy sa divat dopredu, pripadne na navigaciu. Mne osobne je zle z toho, ked pozeram do mobilu. Navrhujem: pozerat sa pred seba a ked je Ti zle, urob si kratku prestavku, kym sa to nezlepsi (cca 10-15 min.).
Tak prijemnu cestu a dufam že rady aspon trochu posluzili. :-)

andula

Dobrý večer, aj mne býva zle, ale mám niečo vyskúšané. Nesmiem ísť do auta s preplneným žalúdkom a hlavne tesne po vypití kávy. Taktiež nie nalačno a rovnako nie so žuvačkou. Takže ak sadnem do auta, otvorím obyčajné DRU slané tyčinky a pekne pomaly hryzkám. Vtedy mi nie je vôbec nič. Príjemnú jazdu praje Andula.

sony

ajja

ale mne nepomoze cumiet ani na situaciu na ceste... to zaberalo na mna mozno kedysi ale uz nie... jedine co mi trochu vie zlepsit je rozcapit dokoran okno a dat si zuvacky riadne tuhe...

RNG

Naozaj ucinny je dumbier, kedysi som pisal vo fore na nahradu kinedrilu kandizovane kusky dumbieru. Dal som tam aj recept mojej zeny.

ajja

Ak sedis vpredu, tak nesmies nic citat, nesledovat mihajucu sa krajinu v bocnom okne. Mne sa osvedcilo zavriet oci a zalomit. A dnes su vraj na kinetozu (nevolnost v dopravnom prostriedku) velmi dobre homeopatika.

smejka

no tak ja mam ten isty problem :) .. tiez mi je moc zle ale to len v tedy ked soferuje moj tato, a ani sa sebe necujem ze mi je strasne zle v tedy :)..

sony

Anonym-6805

Mne býva zle aj keď sedím v predu a sledujem pozorne jazdu.. proste ak zmyslami neviem čo spraví šofér tak to beoblbnem mozog keď ovládam auto ja je jasne že viem čo nastane brzdenie rozbeh atd tak mi zle samozrejme nebude....

anonym_6805

Mne byva takisto zle v aute pokial nesoferujem ja. Nastastie som nasla sposob ako sa toho pocitu zbavit,musim sediet vzdy iba vpredu vedla vodica,nikdy nie vzadu :-)) tak ako si na tom ty? Je jedno kde sedis,je ti zle aj tak?