Ludia svet je krásny

Príspevok v téme: Ludia svet je krásny
pekný den

Bolo mi velmi smutno trápil som s aprichádzal problém z aproblémom No vtedy ked som to najmenej cakal som stretol dievča môjmu srdcu najmilšie dnes snou chodim už pol roka a skutočne je zomna krajší človek zabudol som na vsetky choroby čo ma trápili proste som stastný ludia naájdite si aj vy niekoho a hned budete o čosi stastnejší a zdravší

aga

takze, nemilovana, ked budes mat takyto pohlad na zivot, na svet a na lasku, tak potom vsetci budu pozerat tak aj na seba.zakon zivota-ako sa berem JA tak ma beru aj OSTATNI. skus nad tym porozmyslat:)

nemilovana

no dobre, ale co ked ja sa snazim si niekoho najst, ale nedari sa? neviem ci som taka nanic a nik o mna nema zaujem. mam len depky uz par rokov. som z toho nestastna a chora, lebo zla psychika oslabuje moju inumitu. nik ma nechce, tak co mam niekoho donutit aby ma miloval? to nejde. citovo umieram, samota ma nici....ale nepomoze nic. aspon vam prajem, nech sa vam v laske dari.

smejka

ale nie to je krasne len nech ti to vydrzi co najdlhsie a clovek moze byt zamilovany aj cely zivot nielen 2 roky dokonca aj viac ako 6 rokov :) .. vsetko je v psichyke a ci clovek chce.. a musi vediet aj rozvyjat svoje city .. a hlavne sa nezabehnut do vsednosti.. tak vela stastia :) , usmevov a radosti :)