Flaky na stehnach pri penise

ghost rider

ahoj, no ja som mal to iste ked mam pravdu povedat, bolo to presne ako vravi steendy... opar z nepriedusnych nohavic, trenkov a tak... ziaden problem ani strach

RNG

Okrem normalnej hygieny(umyvanie pripadne pudrovanie s pudrom obsahujucim aj zinkovu belobu=oxid zinocnaty(ZnO) si to natieraj kazdy den kokosovym olejom.
Aj to neprejde, je to nakaza, ktora sa v USA nazyva "jock itch" a da sa vynicit 2% oreganovym olejom, mozes si pridat par kvapiek oreganoveho oleja do kremu alebo kokosoveho oleja.
Trochu to smrdi ako pizza(oregano je korenina pamajoran), ale za par dni to ten problem odstrani. Podobne problemy ma mnoho ludi s kvasnymi infekciami a plesnami na nohach.

mv

no nehnevaj sa, ako si si tuto hrôzu doteraz nevšímal??? môze to byt vseličo, od ekzému, cez opar az po pohlavné choroby

steendy

Ja si myslim,ze je to nejaky opar,ktory vznika nosenim nevzdusnych slip,nasledne sa miesta okolo penisu spotia a vytvoria sa taketo flaky.Pomoze len navsteva kozneho lekara,ktory ti predpise nejaku mast a pomoze ti to.Nemyslim si,ze je to nejaka pohlavna choroba.