Trasenie ruky po implantáte ramenného kĺbu

Príspevok v téme: Trasenie ruky po implantáte ramenného kĺbu
Dufi21

Moja mama 72 ročná má problém s trasením ruky po implantáte ramenného kĺbu. Neurológ jej odporučilo ANOPIRÍN a RIVOTRIL - tieto neznáša a neužíva. Súčasnosti užíva len KONKOR na vysoký krvný tlak+ vitamíny.Vie niekto poradiť iné lieky, ktoré by jej pomohli aby sa jej ruka netriasla. /nemá epilepsiu ani Alzheimera/ Prípadne nejakú dobrú www stránku, kde sa niečo dozviem o výmene ramenného kĺbu. Ďakujem za pomoc.

RNG

Rybacie oleje najdes vselikde.
Aj ja mam dobre znacky cistych olejov a koncentratov(pozor na zamorenie ortutou v niektorych znackach, ryby zhromazduju ortut v peceni, hlavne drave)

RNG

Konkor je navykova droga Bisoprolol. Je sice ucinna v znizovani tlaku dokonca dokazatelne znizila v jednorovnom studii pocet poraziek, ale ma plno bocnych nasledkov:

Low Blood Pressure
Slow Heart Rate
Impaired Circulation
Loss of Sleep
Heart Failure
Asthma
Depression
Sexual Dysfunction
Nausea
Headaches
Dizziness
Muscle Cramps
Vysadenie bisoprololu musi byt postupne, inac sposobuje problemy, tak ako pri vynechanej davke.

Na vysoky tlak sa pouzivaju aj ACE inhibitory(relaxuju steny ciev(rozsiruju) z ktorych jeden z dobrych prirodnych je hloh(hawthorn)
Tiez pouzivaju diuretika, ktore prinutia ladviny odvodnit telo. Chemikalie z diuretik ale poskodzuju ladviny a casto aj pecen pri dlhotrvajucom brani, preto odporucam radsej zmesy bylin, bylinne diuretika.

Trasenie ruk je casto sposobene nedostatkom vitaminu B-12(da sa lahko doplnit Sublingual B-12, cize B-12 pod jazyk)
Alebo trasenie ruk je vyvolane poskodenymi nervami (z roznych dovodov,) na co pomaha regeneracia, kde rybaci olej a hlavne jeho zlozka DHA je potrebna na regeneraciu nervov.