nemám orgazmus

tamaaraa

Neviem, či je možné používat takéto veci v tehotenstve, ale mne pomoáha lubrikačný gel, názov presne neviem, momentálne ho nemám po ruke, ale kúpila som ho na eros.sk, je to značka BOOM a je tam aj napísané, že je s prekrvujúcim účinkom

evivak

Ja som hned po otehotneni stratila cit v klitorise, som v 25t. a stale sa nevratil cit. Ma s tym niektora z vas skusenost?

mya24

tak ja som v 25 tt, stale mam chut na sex aj ked uz nie taku ako pred tehu lebo brusko trochu obmedzuje.. ale s orgazmom problem zatial nemam, riesim to tak ze som ja hore a robim to tak ako je to najlepsie pre mna no a ked uz je po tom tak je na rade moj milovany aby prevzal iniciativu..on totiz ma rad zozadu hlavne teraz ked mam brusko ale mne sa to zas v polohe odzadu nejak nedari odkedy som tehu.. takze baby rozpravajte s partnermi a povedzte im co vam robi dobre a co nie lebo sama na sebe viem ze niekt. veci co mi pred tym robili dobre mi teraz vobec niesu prijemne..

Plysiak

mohla by to byt psychicka bariera, ale ak sa na to tesis, myslim ze to nie je moc pravdepodobne.. skuste len hladat ten "bod G" ktory je tu spominany.. ja mam pocit ze moja ho ma vzdy inde :( ale vzdy mi to ukaze a nie je to vobec ani ponizujuce ani nic v tomm style, je prirodzene sa o tom rozpravat, neviem preco niektory mate sex este stale tabu... ak chcete napiste mi na pokec a pokusim sa vam pomoct s tym ak "nechcete" sa o tom rozpravat popr hladat ho, bo to je psychicky problem..

evika

Po otehotneni sa moj klitoris stal absolutne necitlivym,ako keby som tam nemala ziadne nervove zakoncenia. Dost zle :-(. Bojim sa ze sa mi don nevrati cit ani po porode :-(

ms2

ahoj tana ja som mala tiez taky problem ale s manzelom sme si kupili vinko a hrali sa na hladanie bodu G sama som to skusala ze kde to mam ked to somnou nieco spravi to by si mala citit taky zvlastny pocit ked uz teraz vieme kde to je tak je to ovela krajsie nepteba sa hanbit pred partnerom a bat sa svojho tela ved hladas nieco po com tuzite obaja a su aj vselijake pomocky. vela stastia pri hladani VELKEHO GGGGGGGGGG

efik

Dobry den je mi 28 let mam jedno dite a nikdy jsem neprozila orgazmus poradte mi prosim co se s tim da delat.Dekuji vam za zodpovezeni dotazu.

iwana23

ďakujem za všetky pripomienky, i keď ... kika42 - úrečo by som mala bábätko zabiť ?! všade je písané, že sex môže byť pokým je všetko v poriadku, krčok je uzavretý, len byť trošku opatrnejší a nemať prudké pohyby ... tak neviem.