Aky gainer je najlepsi?

veganmaster

na nete je milion porovnaní a tabuliek ale veriť sa nedá žiadnej. Napríklad známy portál nasezdravie.sk www.nasezdravie.sk uvádza, že medzi top 5 gainerov patrí aj Optimum Nutrition Serious Mass . To ale podla mna nie je pravda. Do top 5 by som určite dal aj značky ako gymbeam a podobné, nie toto

Petr133

Gainer nema cenu, ackoliv je diskuze stara, tak stejne odepisi, protoze jsem se sem dostal z vyhledavacu a nechci, aby dalsi lide verili te demagogii i tomu, ze pribrat mohou pouze s gainery.

Gainery jsou plne sacharozy, to jsou v podstate cukry, takze chces-li pribrat i jinak, nez pojidanim techto kypricich prasku, zamer se na ryzi, obiloviny, hrach, brambory, bataty, spagety, testoviny a dalsi takoveho prilohy. Jiste ne gainery.. prece jen bys ale po kvalitnim treninku mel mit protein, ktery ti pomuze doplnit glykogen do svalu a predchazet tak tomu, ze se svaly vlivem vycerpani a z duvodu toho, ze se potrebuji nasytit, tak obcas muze hrozit ze budou "pozirat sami sebe" diky tomu ze jim nedas potrebne ziviny. Proto ten proteinak, ale ne rychly cukr ala gainer.

Co se tyce prichuti, dej si taky pozor, vyzkousel jsem radu tech "novych" a nic moc, nejlepsi jsou stejne klasicke prichute, ktere ti chutnaji ve zmrzlinach a dale.. tenhle mi chutnal ze vsech nejvic, ma i dobre slozeni a pocet bilkovin na odmerku. www.nutrinoid.cz

Sto lidi, sto chuti.

CreaSitol

Najspolahlivejsi gainer na pribratie je gaint mega mass 4000,obsahuje vela mineralov a vitaminov BCAA a dalsich latok podporujucich regeneraciu a rast svaloveho objemu.Kazdy clovek z neho priberie individualne podla toho ako sa stravuje, ako dodrziava pitny rezim,a ako tvrdo trenujes samozrejme aj poctivo.. creatin je vhodny pre silu su kreatiny ktore zavodnuju a su kreatiny ktore nezadrziavaju vodu v tele.z proteinov su najlepsie od cisla 80 + niesu nejako chutne ale zato zas kvalitne.najlepsie je brat doplnky vyzivy zo zahranicia na slovensku je vela fuserov ktory to zneuzivaju...pokial mate do 25 rokov ziadne hormonalne lieky vskutku nepotrebujete mate dost hormonov v tele.. povacsinou od 30 + rokov sa pouziva tribulus a pod veci. asi tolko k tomu.

Teze

Preboha to co tu radia mi ani do oci nwjde citat!...Pozorne citaj kto chce "Nabrat" ...
Cize padly tu aj take veci ako Kretain zaleje sval vodou a potom bye bye :D Celkom ma to pobavilo a hned som mal lepsiu naladu, zaprve Kreatin Nezavodnuje to je len obycajny blud!Kreatin pomaha k atp a vyzivuje svalstvo vodou ano to je fakt ale to je logicke preboha ked niekto chce nabrat tak sa musi zagulatit a potom to vysekat, po vysadeni kreatinu pri aktivnom cviceni urcite neopadnes to neni AS!. Okej za druhe Vsetci tu pisete o gaineri ale ani gainer neni zazrak.Samotny ani neberte, kupte si Kreatin ale nie hocijaky musi to byt Monohydrat s patentom Creapure , ostatne su komercne, zavadzajuce debilini, ktomu si kup kvalitne amimace najlepsie hovedzie, a teda gainer alebo protein a kto ma financie tak aj BCAA.Ale nezabudnite ze musite to aj dobre brat.Cize kreatin predtreningom 1hod a ihned po treningu ale nie samostatny!!..vzdy ho zmiesajte s glukozou alebo maltodextrinom pre keho lepsie a rychlejsie vstrebavanie ci pred ci po! Gainer neberte rano radsej poriadnu stravu typu vajecne bielky, ovsene vlocky,ovocny jogurt-rychle sacharidy su velmi dobre dat hned z rana.ZAPAMETAJTE SI ZE STRAVA ROBI 80% USPECHU!!!Tu pridavam jedalnicej pri objemovej priprave 8:00 Protak,Bcaa,Ovocie,Ovsene vločky,Kreatin,jogurt-rychle cukry su dobre pre telo hned z rana.
9:00 Trening
10:30 Protak,Bcaa,Ovocie,Piškoty,Glukoza,Malta.
11:30 Ryža+Kuracie prsia/Hovedzina
13:30 Ryža+Kuracie prsia/Hovedzina
15:30 Ovsene vločky,Protein,Ovocie,kludne ja niečo sladke.
17:30 Ryža+Tuniak
20:30 čierny chleba+vajcia
22:30 Tvaroh
23:30 Protein. Kludne namiesto protaku gainer alebo striedajte.Po treningu davate do gaineru alebo proteinu vzdy Maltodextrin alebo glukozu a kreatin.Aminace a Bcaa -Rano,pred a potreningu.Okej to je asi vsetko snad som pomohol.A gramatiku si nevsimajte vsetko som to pisal na telefone :).

Laci558

No tak aj mna by velm zaujimalo... :D A tiez by som chcel este pribrat na vahe. Akurat je zmena v tom ze nepolijem, ale pracujem- praca je da sa povedat pomerne fyzicky narocna plus denne spravim doplnkovo k praci takch 50 az 100 klikov podla toho ako som velmi vycerpany... Teda poradte prosim nieco na ten styl gainera. Na tukoch alebo vyrysovanych svaloch nezalezi. Chcem len pribrat, jem vsetko co je jedle od zeleniny az po maso. A tiez chcel by som vediet Vase nazory na tzv. nahrady steroidov, ktore nezasahuju do hormonov. Pouzit ich ano alebo nie?

NON

Gainer? Odporúčam starú, osvedčenú značku Weider a konkrétne GIANT MEGAMASS 4000. /2000/
Je viacero kvalitných gainerov na trhu, ale ja by som si radšej trošku priplatil na Giant.
Nikdy som od nikoho nepočul nič špatné na tento výrobok,samé chváli a z osobnej skúsenosti môžem potvrdit.
Užit hned po cvičení má najlepší efekt.
Podla mna to najlepšie pre začiatočníka, ktorý chce rýchlo získat velkú svalovú hmotu.