pitie alkoholu na tabletky?

Príspevok v téme: pitie alkoholu na tabletky?
mendy

ahojte. o tyzden ideme na dozvuky (triedna chata-ideme asi prvy a posledny krat na chatu spolu...) a proste bude sa tam pit, to je jasne. lenze ja mam taky problem-beriem tabletky topamax-lebo asi pred troma rokmi som odpadla a lekarka mi povedala, ze mam (-alebo skor mam nabeh na) epilepsiu..
a proste chcem sa vas opytat, lebo na tie lieky sa nema pit... a ja si chcem uzit... tak ich mam radsej vynechat, ked budem pit? alebo si ich mam vziat aj tak... co sa mi moze vlastne stat?
ja viem ze by som nemala pit vobec ale...
zachvat som este nemala.

este mam jednu otazku-otec ma epi tiez-a v poslednom case sa mu strasne trasu ruky... az mykaju... z coho to moze mat? ma to nieco spolocne s chorobou?

mendy

no, diky vsetkym... dozvuky dopadli super, bez ujmy, aj ked alkoholu bolo dost.
ja viem ze neradno pokusat... ale som mlada a ja nepatrim medzi domasedov... preto chcem si aj uzit. viem, ze sa da aj bez alkoholu, ale....
a LEILA... diky. nemam o tom s kym pokecat-takze ak si to este precitas... chcela som sa spytat, ci ked si dost vypijes, das si aj tabletku, alebo ju vynechas? ja vynecham. a zatial sa mi dari dobre-tri roky nic. ....viem, ze som nezodpovedna...

leila

moja viem ze moj nazor je uplne odlisny od toho co tu pisu ostatni, ale ja uz pol roka beriem liek Keppra lebo mam tiez nabeh na epilepsiu a pijem tak asi 1x az 2x do tyzdna a dost a este zatial som ok..to zalezi od kazdeho cloveka osobitne..takze neviem..ale radsej neskusaj no..nemusis mat to stastie ako ja ..ale aj mozes..no fakt neviem..

aha

neriskuješ zdravie, ale život. Uvažuj logicky-ak ťa náhodou chytí záchvat, ktorý z tvojich opitých spolužiakov ti dokáže podať prvú pomoc? Nečítaš noviny? Po minulotýždňových dozvukoch je v kóme inak zdravý človek, športovec. Stačilo mu 3 promile alkoholu a schody. Tebe schody netreba!! Tvojimi schodami je tvoja choroba.

petiqa6

uuurcite nepi!!! vazne. neriskuj svoje zdravie, viem, ze sa tam ide so zamerom pit, ale zabavit sa da aj inak. no a ty budes prave zaujimava tym, ze nebudes robit to co vsetci ostatni:)

17

Ahoj mendy.Urcite sa da na chate pobudnut bez alkoholu.Epilepsiu casto vyvolava ALKOHOL.Takze lieky a alkohol??? Netreba nic viac dodat.Teraz vo fore bezi tema Delirium- alkohol.Precitaj si.