carbosorb imuna

vsevedka

Ospravedlňujem sa za preklep, Carbofit Čárkl 1 tobolka obsahuje samozrejme 250mg prírodného aktivovaného uhlia a nie chybne uvedených 20mg.

vsevedka

Pavol, Carbosorb/Imuna/1tbl.obsahuje Carbo activatus(adsorbčné uhlie)320mg,+ pomocné látky: sacharózu, mikrokryštalickú celulózu, glycerín85%, želatínu, mastok, magnézium stearát, sodnú soľ karboxymetyl škrobu.Bez porady s lekárom doporučujú užívať len 2 dni, u osôb so zápalom sliznice žalúdka sa bez porady lekára nedoporučuje užívať vôbec.
Ja osobne používam aktivované rastliné uhlie Carbofit Čárkll/f.DacomPharma-certifikáty ISO 9001, 14001 a HACCP/, kde jedna tobolka obsahuje len 1 jedinú zložku-20mg prírodného aktivovaného dreveného uhlia.Neobsahuje cukor, umelé farbivá ani škrob, dochucovadlá, či kozervačné látky.Žiadne nežiadúce vedľajšie účinky nie sú známe.Doporučujú aj dlhodobejšie užívanie-pri detoxikácii 1 mesiac, pri regulácii hladiny cholesterolu dokonca 2 mesiace.Pre malé deti, alebo citlivejšie osoby sa odporúča kúpiť nie tobolky, ale prášok, 1-2lyžičky sa rozmiešajú najskôr v malom množstve vody, potom sa doplní na objem pohára cca 250-300ml, znova sa zamieša a nechá sa sadnúť (ako "lóger" pri káve).Vypije sa len samotná odstáta voda bez usadeniny, molekuly aktív.uhlia sú aj v nej obsiahnuté.

pavol

Prosim vas ma niekto informaciu otom zeby Carbosorb pri dlhodobom uzivani jednej tablety kazdy vecer kazdy den zhorsoval alebo sposoboval chronicky zapal sliznice zaludka? Alebo ine zdravotne ochorenia? Carbosorb mi pomaha tlmit naduvanie a zle travenie ktore mavam pri chronickom zapale sliznice zaludka.
Velmi pekne dakujem za rady a skusenosti.
Pavol

RNG

problemy s travenim su hlavne z nedostatku zaludocnych kyselin(priznaky su pala a naduvanie v zaludku) alebo/a nedostatok traviacich enzymov.
Oboje sa lahko da dodat ako prirodne doplnky(Betain HCl a rozne enzymaticke zmesy, napr Super Multienzyme obsahuje aj betain HCl).
Znova zdoraznujem potrebu viac vlaknin na travenie.

usmev

Ak máte problém s trávením,veľmi dobrý účinok majú prírodné produkty:čistý aloe gel, probiotiká,a polia zelene.Pokiaľ to nie je dlhodobé, stačí mesiac užívania.V lekárni nedostať!duratnakatka@zoznam.sk

agina

A na kereho dasa to chces uzivat 2x tyzdenne??? Castejsie sa to uziva len vtedy, ak mas nejaky zazivaci problem, alebo na dovolenkach....

RNG

Nemyslim si ze by to skodilo aj keby si to bral kazdodenne, ale neviem presne zlozenie a z coho vysli, takze toto ber len ako moj osobny nazor. Dufam, ze niekto v tom urobi solidny prieskum jeden krat.