ako sa povie

janka tomi

pre mariaa:
Liečím sa na sideropenickú anémiu tretí rok, som bývalý darca krvi, už som vystriedala štyri nemocnice. Užívala som toho už veľa ale nezaberá to, teraz užívam Tardyferon fol, a pravdepodobne mi skúsia dať aj infúzie s obsahom železa, vždy po doužívaní mám HB okolo 100, len ak neužívám lieky zasa klesne.je to ale aj cítiť, že HB klesol až priveľa, človek je slabý, zadýchava sa, len mne sa teraz objavili aj bolesti kostí, padanie vlasov, a teploty.

[zruseny12]

Darja,ja som mala dceru,ktora tiez mala mozno 5mesiacov,a lekarka jej brala krv amozno ani tolko,uz presne neviem,lebo uz ma 11rokov.Ale tiez bola mala a mala prsty ako babika,a z prsta jej brali krv,prave na tu chudokrvnost.Lebo ona ju zrejme mala po mne malo zeleza.Prajem pekny vecer.

brčko

Neboj, lekárka jej nejakú žilu objaví,keď tak aj na chrbte ruky.Len nevyčkávaj, aby si si bola istá čo to vlastne je. Potom môžeš začať i s prírodnými preparátmi RNG Ti poradí keď budeš vedieť diagnózu.

darja564

Ako prebieha taketo vystrenie dietata ? predpokladam ze je nevyhnutny odber krvi.Dcera je este malicka,nevidno jej nijake zily ani zilky,ako sa bude postupovat?

RNG

Anemia moze byt sposobena nielen nedostatkom zeleza, ale aj vitaminov B-6, B-12 a kyseliny listovej.
To sa velmi lahko da doplnit, vysledok by mal byt vidiet za 4-6 tyzdnov.
Probiotika vyrabaju v tele tiez vitaminy B, takze obcas ich zobrat nezaskodi pre istotu.

brčko

Utekaj s ňou k lekárovi, nechcem ťa strašiť,ale môže to byť aj niečo vážnejšie. Nech je urobia všetky možné vyšetrenia, hlave tá únava to je nie dobré.

darja564

Tieto info.zhanam koli dcere,ma 3 roky a je nenormalne bleda az priesvitna.Ked napr.aj prideme zvonku,starsia je cela vystipana od zimy a mladsia ako krieda.Takisto rano ked vstane je uplne biela pritom je dobre vyspinkana.Stravuje sa primerane dbam na vitaminy,dokonca ovocie aj zeleninku miluje,za den spapa aj 2 cele salatove uhorky,jablcka,mrkvu,citrusove plody,hrusky,proste je toho dostatok.Takisto byva casto unavena,vsimla som si ze ked je velmi bleda pyta sa ist spinkat a uklada sa,nikdy predtym to nerobila.Dokonca pocas hrania zaspala aj na zemi na koberceku v detskej,to sa jej este nikdy nestalo,tak preto mam podozrenie na anemiu.Ak s tym mate niekto skusenost u detipotesim sa vasim prispevkom.

[zruseny12]

Prajem krasny den,beBe,bola by som rada aby si napisala nieco blizsie o tej sideropenickej anemii,lebo ja som tiez po narodeni dcery mala malo zeleza,tak by som bola rada keby si nieco blizsie o tom napisala.Ja sa aj pokusim si to niekde vyhladatm,ale rada mam aj ked niekto pise z vlastnej skusenosti.Dakujem velmi pekne.Prajem krasny den.