KNIHA o bylinkach, zdravi

peaty

Takze kupil som:
Michael Castleman: Velká kniha léčivých rostlin a Zdravie z Bozej lekarne od Trebenovej.
Dozvedel som sa mnoho novych veci z tychto knih a teraz otazka na vas: je mozne, aby boli tieto bylinky naozaj take ucinne ako sa o nich pise? Ma to niekto vyskusane?

peaty

No ved prave, ze tych knih je veeelmi vela a vybrat si tu spravnu, je tazke, preto som sa skusil spytat tu. A zdoraznujem, ze najlepsia by bola taka, v ktorej by boli bylinky, ktore najdem bezne vonku, aby som ich nemusel zhanat neviem kde...
byli: Ta kniha vyzera zaujimavo, cena 600sk, ale nasiel som aj za 200sk, tak hadam je to to iste:)

[zruseny12]

Prajem pekny vecer,ja mam skusenosti z knihou.JEDLO AKO LIEK,JEDLO AKO JED.Alebo,dobre rady teraz su v casopisoch BAJECNA ZENA,aleboNOVY CAS PRE ZENU.Su tam tiez dobre rady.Krasny vecer.

opica

Neviem ci sa to presne na sto percent vola tak,ale myslim ze : Maria Treben (alebo Trebenova) a kniha sa vola :zdravie z bozej lekarne. Moja babka ju kedysi mala doma a tam ti boli veci. . .Bylinky,aj priprava roznych zaparov,odvarov,susenie,pouzitie a tak,takze sa skus poohliadnut,ale asi ti poradia v kazdej predajni,je toho vela,Pripadne si najdi na nete knihkupectvo a tam v ponuke sa poobzeraj ojojooooj toho najdes.

byli

Michael Castleman: Velká kniha léčivých rostlin, 2001 Rodale.
Podrobne popisane jednotlive rastliny, na konci prehlad.