A make-up ešte raz...

Príspevok v téme: A make-up ešte raz...
cheequix

Viem, ze o make-upoch sa tu popisalo uz naozaj dost. Napriek tomu sa chcem opytat na vase nazory. Ja s pletou naopak nemam vobec ziadny problem, co sa tyka akne a roznych vyrazok. Avsak mam pocit, ze moja pokozka posobi tak nejak mdlo a farebne nejednotne. Poradte, ktory make up si vybrat, aby plet posobila zdravo. Chcem sa dopracovat k tomu, aby som toto dosiahla, ale aby pritom moja tvar nevyzerala ako maska. Mala som raz vzorku od Lancome - Ultra Teint Idole. Bola som milo prekvapena. Ma niekto s nim skusenost?

bebs

ja som tiez vyskusala vzorku a velmi sa mi pacil. neviete, kolko stoji, kde ho bezne maju, pripadne kde ho maju za dobru cenu?

lubilain

Ahoj cheequix. Myslim si, ze co sa tyka kozmetiky, tak su 2 veci, co musia byt naozaj kvalitne. A to make-up a spirala.
Ja pouzivam Lancome- Ultra Teint Idole a som spokojna. Aj ked 100% som nebola spokojna so ziadnym makeupom, ale tento by som dala na prve miesto. A este by som mozno odporucila Max Factor, ale Lancome vedie. Lebo to su makeupy, ktore posobia prirodzene. Asi tolko.

cheequix

marienka22: dakujem za tipy. Hned vcera som sa nimi aj realne inspirovala:-)Ved sa to vyslovene pytalo, nakolko som mala meniny xixi:-)))Zatial som si kupila len ten Clinique puder. Je super velky a myslim, ze bude aj naozaj dobry. Z make upov Lancome som si nejako nevedela vybrat ten spravny odtien.

marienka22

cheequix: chi no to presne aj ja by som sa leskla totálne keby som nepoužívala púder, používam značku Clinigue, tiež z parfumérie, stojí tiež viacej asi 900 sk, je to púder s dvojitým efektom, krycím aj zmatňujúcim, strašne pekne voňavý, tiež majú viacej odtieňov, je celý v takom zelenom obale. Inak clinigue kozmetiku používam celú radu od pleťovej vody až po hydratačný krém aj očný krém je to super kozmetika

cheequix

marienka22: dakujem. A pouzivas nejaky zmatnujuci puder? Mne totiz matna plet vydrzi tak do obeda a pokial by som si ju potom raz zacas neprepudrovala, bola by som leskla ako vianocna gula (na T-zone).

marienka22

cheequix: ja používam ten najbledší odtieň 01, neviem aký má názov, myslím že má tri alebo štyri odtiene podľa farebnosti pokožky od najbledšej po tmavšiu. V parfumérii by ti mali poradiť ktorý je najvhodnejší pre teba. No cena je dosť vysoká, platila som okolo1650 sk, ale stačí ked si nanesieš máličko , mám ho už skoro rok a ešte sa neminul.

cheequix

marienka22: ako tak citam, tak mame asi uplne rovnaku plet, co sa tyka jej typu ako aj tej farebnej nejednotnosti. Aky odtien pouzivas? Ja mam trosku snedsiu plet aj prirodzene,aj tomu trochu pomaham solarkom:-)A este otazka: kolko ta vysiel,lebo uz som si ho bola obkuknut v parfumerke a nebola som z tej ceny velmi happy:-(

marienka22

ahoj, ja používam lancôme teint idol ultra už asi rok a som veľmi spokojná. Tiež mám tvár takmer bez vyrážok ale vždy pôsobila tak unavene a farebne nejednotne. Lancome je najlepší make up čo som mala, je aj hydratačný, super krycí a zjednocujúci ton pleti a je aj matujúci čo mne vyhovuje lebo mám zmiešanú pleťčo sa leskne stále.

cheequix

A tonovaci krem akej znacky? Mala som raz uz velmi davno Niveu (myslim, ze to bol tonovaci krem), ale problem bol v tom, ze existovali len 2 odtiene a ani jeden my nesedel. Viem, daju sa aj zmiesat, ale to sa mi veru ozaj nechce kazdy den mixovat tu spravnu kombinaciu:-)

aaaaaaaaa

chee,ty vlastne potrebujes tzv."tonovaci krem",ktory ti plet pekne farebne zjednoti a rozziari a takisto mozes pouzit kremove licka broskynovej farby,aby si vyzerala zivo a sviezo. A ak si bola spokojna s Lancome tak si to kup ;-)