Meškanie menštruácie a negatívny tehotenský test

Tessy

To že bola panna, na tom či môže ostať tehotná vôbec nič nemení. Po tak skorej dobe sa na tehotenskom teste ešte s istotou neukáže, či nie je tehotná, ale to jej radšej nevrav. Myslím si, ale že 8 dní meškania, nič neznamená. Isto nemáva mesiačiky na deň presne, a keby aj, tak sa môžu omeškať aj o mesiac a je to normálne. Ak ste použili kondóm, a bol v poriadku, malo by to byť okey.

ewelin

no podľa mna si riadny zbabelec, ked ju už na interupciu posielaš...aby ste si práve s týmto nepokazili život, no nie však ty si ho nemôžeš pokaziť ale ona hej...čo ak už vdaka tebe nikdy nebude mať deti?ale na to si pri tom sexe nemyslel...na následky si mal myslieť pred tým, nie teraz...ona má len 17 ty si síce o rok starší ale si už dospelý, tak sa podla toho aj chovaj...prajem vám ale aby to dopadlo ok a ty si sa riadne poučil...a ešte otázka:spravil si sa do nej, či mimo?

miso

Tehotenstvu sa da zabranit tabletkami Postinor ale tie by musela uzit hned na dalsi den ako ste mali sex. Proste do 72 hodin. Ale po 8 dnoch to nie je mozne. Mne sa zda ze nebude tehotna a ze je to len zo stresu a obavou od otehotnenia preto jej meska ta menstruacia. Potom daj vediet jak to dopadlo.

smutnyjazdec

a da sa otehotneniu este nejako inac zabranit ako niterupciuou v nemocnici? taq aby sa o tom nik nedozvedel ak je to uz 8 den co jej to meska??