boky

cokolatka123

betka 6-8 kg az tyzden neschudnes aj keby si newiem ako chcela:)..inac ja mam ten isty problem ako ty.aj ked schudnem tak sa potom prezeriem cokoladou a jojo efekt je na svete..

klifon

moniqa87 drzim palce a nevzdavaj to. aj ja som si nasla cas na seba a kazdy den cvicim pol hodinu./nevynechavam ani sobotu a nedelu/ Ide to pomaly, ale predsa. Citim sa omnoho lepsie

moniqa87

betka, hlavne neprehanat, ked chces aby tvoje schudnutie bolo aj trvale urcite to nikdy nepojde nejak zazracne rychlo, lebo tak si len zarucit jojo efekt a mas po namahe, akurat co sa sklames, najlepsie je tak 1kg za tyzden, to bude telo este zvladat, ale viac sa neodporuca... hlavne zacni pravidelne cvicit a rozumne sa stravovat... urcite to nepojde rychlo, ale za vytrvalost dosiahnes velky uspech, telo sa ti odvdaci :-)))
ludia, rozhodla som sa konecne cvicit a schudnut na zelanu vahu... cvicim nejaky tyzden a pol a poviem vam, fakt to zabera, tak mi drzte palce, nech vydrzim :-)))) uz som totiz asi tak opred polrokom cvicila asi dva mesiace v kuse a ani neviem preco som "ja koza" prestala, ale sak zacnem nanovo a budem tentoraz uz vytrvala :-))))

klifon

Mia - dobry navod na jojo efekt. Teraz nie si hladna a co potom???? Naberies 2x tolko.Chce to pevny rezim stravovania a co sa tyka cvikov - su dobre cviky Prec so zadkom, Prec s bruchom, Kalanetika a Pilates - tu si mozete vybrat tie, ktore vam pasuju na odstranenie neziaducich partii.Ale za tyzden to urcite nebude. Ja cvicim pilates a uspech som na sebe badala po mesiaci. Pozrite si aj Sipeky, aj ta ma skolacke cviky na boky, nohy a stehna a aj tie pomozu. Skuste.

beruska69

mam 17 rokov a chcela by som schudnut v bokoch a hlavne v bruchu ale neviem ako?pomozete mi najst tie spravne cviky?

Vločka

ahoj Petula, môžeš napísať aké cviky cvičíš, v koľkých sériach-teda proste... "ako" cvičíš? Máš nejaké obmedzenia aj v strave? Teda, že po 17h neješ, alebo sa nejakému jedlu vyhýbaš? Totiž to ja už mesiac sa snažím nejaké to kilo zhodiť, ale vždy jedlom "zhreším" a aj to moje cvičenie by mohlo byť lepšie- teda aké cviky sú najvhodnejšie.....veľmi pekne ďakujem ak si nájdeš čas a napíšeš paa :-)

petula

Caute vsetci, nikdy neschudnete viac ako 3 kg za tyzden, a ked tak je to len voda a svaly, pri hladovani, teda chudnuti bez cvicenia....si telo berie energiu z tela, kedze ju nema z jedla a pre telo je najjednoduchsie si ju brat so svalov....teda viditelne aj vahovo schudnete, ale ostane to tak len dovtedy, kym nenabehnete na normalny stravovaci rezim ako pred tym, dostavi sa rapidne pribratie....tuku, ktory v tele zostal.Preto je najlepsie upravit si jedalnicek 80 percent uspechu je v kuchyni, a potom cvicit, aby ste chudli tuk a nie svaly.....chudnutie je jednoducha matematika....vydaj musi byt vyssi ako prijem....teda chce to poriadne makat vo fitku, alebo aerobne cvicenie striedat so silovym, ja chudnem uz 7 tyzdnov a schudla som 7 kil, som spokojna, pretoze normalne jem, bavi ma cvicit, a kila idu dole, Drzim vsetkym palce a verte mi, hladovka je najvacsia blbost, lebo telo si to pamata a vrati vam to aj s urokmi. papa a drzte sa

mia

no ja zacinam chudnut od dneska do Nedele a cez den pijem len vodu s citronom a vobec niesom hladna...chcem schudnut 5-6 kil