pocity po rozchode

Príspevok v téme: pocity po rozchode
diata

rozisla som sa priatelom dlho som sa odhodlavala.boli sme spolu pat rokov a zistila som,ze nasa buducnost uz vlastne neni nasa,ze sa rozchadzame v pre mna zakladnych veciach,kazdy z nas mal ten svoj svet iny...on to ale strasne zle zobral,trapi sa a je smutny a ja mam stale zly pocit,ako som mu ublizila,neviem sa cez to preniest.nechcem byt ale sama a stretla som jedneho skveleho chalana.lenze ked som s nim,stale myslim na to,ze ako vobec mozem byt stastna,ked som tak ublizila cloveku,ktoreho som tak dlho mala rada...neviem sa uvolnit a byt stastna naplno..koli vycitkam.
napiste mi prosim vase skusenosti,ked ste dakoho nechali koli hocicomu,aj trebarst koli niekomu inemu.dik

tia

ahoj diata. Pred rokom som sa rozišla s priateľom. Bol to môj prvý priateľ a náš vzťah trval 3 roky. Veľmi som ho ľúbila a vlastne aj preto som sa snažila zakryť jeho nedostatky, veci ktoré mi prekážali. Bol odomňa o 6 rokov starší a mal veľa takých záujmov, čo mňa vôbec nezaujímali. Na prvom mieste bola politika. Či bol víkend, či pracovný týždeň stále dookola len politika a jeho kamaráti. V kolektíve, kde bola veková hranica 40 a viac som si s tými ľuďmi fakt nemala, čo povedať. Len ja som sa prispôsobovala, čo chcel on to mal.. Len raz som si povedala DOSŤ. Ten vzťah som ukončila ja.. Cítila som sa vinná a bolo mi ho strašne ľúto.. Už je tomu rok a on neznesie, že mám nového priateľa.. Keď som bola po rozchode sama, tak sa mi ešte aj pozdravil a porozprával sa so mnou, ale teraz?? keď ma vidí, tak radšej otočí hlavu na druhú stranu aby sa nepozdravil.. Je to fakt trápne.. ale je mi to jedno..

nazamyslenie

diata, ja si myslim, ze ho este trochu lubis, ale si si vedoma toho, ze ked sa date znova dokopy, bude to to iste a nic sa tym nevyriesi....
napisem ti,co sa stalo mne. mozno v tom najdes trosku aj seba...
s priatelom som chodila tri roky, z toho 2 roky na dialku.bola som spokojna, no z casu na cas mi pomaly dochadzalo, ze to nebolo co som chcela. rozpravali sme sa o tom,hovorila som mu ze mi chyba, nech sa vrati... nikdy mi vsak nevyhovel, vzdy tam bolo nieco, koli comu sa vratit na SR nemohol. jedneho dna som vsak stretla niekoho, o kom som si myslela, ze on je ten, ktory ma urobi stastnou. bezhlavo som sa zalubila a v priebehu tyzdna som priatela nechala. poriadne ho to zlomilo. zo zaciatku mi stale pisal, plakal do telefonu, prosil ma, aby som sa vratila. ja som ho vsak odmietala. medzicasom sa z toho mojho princa vyklul pekny darebak a ostala som sama. bolo mi luto, ze to tak dopadlo, ale mala som svoju hrdost a napriek ustavicnemu proseniu som byvaleho nechcela ani vidiet. hanbila som sa za to,ze som ho tak "zradila". no raz sme sa predsa len stretli a dopadlo to "dobre" opat sme si nasli k sebe cestu. teraz, s odstupom casu to berieme ako zlu skusenost. som rada, ze som opat s nim,mam oporu, mam lasku. ale nieje to to, com som si predstavovala. na zaciatku to bolo pekne,ale po case sa to vratilo do starych kolaji. niekedy rozmyslam, ci by som nebola stastnejsia, keby som sa k nemu nevratila. stretla by som niekoho ineho? dokazala by som niekoho milovat,tak ako jeho? a co ten moj princ? som takto vobec stastna??? to su bohuzial otazky na ktore asi nikdy nebudem vediet odpovedat.......som totiz so svojim priatelom uz stvrty rok a nejak mi je to uz aj jedno. nemam uz totiz chut robit nejake zasadne rozhodnutia a tak to proste necham tak....bohvie,ci tie otazky mi budu vrtat v hlave do konca mojho zivota....

katika88

nikaa vies taky isty problem som mala aj ja teda podobny ze proste som sa tesila ze sa uvidime a naraz mi zahlasil ze nepride lebo chce byt aj s kamosmi,niesla som to velmi tazko a sme sa preto vzdy hadali zahrnula som ho vycitkami a potom som o tom hovorila s kadekym a kazdy mi vravel ze chlapa nesmiem obmedzovat ze muzi potrebuju mat pocit ze nie su obmedzovani a ked mu ten pocit das tak on sam zisti ze s tebou mu je ovela lepsie a bude s tymi kamosmi stale menej a menej.Mala si to takto riesit a usetrila by si si rozchod :-( ja som tak spravila a pomohlo to.Ale chapem je to tazke uvedomit si ze zatial co zena by bola s tym svojim najradsej 24 hodin denne tak chlapi to vnimaju inak napriek tomu ze nas miluju aj ten tvoj ta lubil,ver mi.

diata

sprav co citis,tak aby tebe bolo dobre.nechces sa s nim o tom porozprava?aby aj on vedel co ti vadi a co ta obmedzuje.

kvetka

ahoj diata.ja sice mam priatela sme spolu uz dvaroky.lubim ho,velmi lenze uz nie tak ako predtym.dost ma obmedzuje.neviem byt pri nom sama sebou,nedokazem sa podla seba obliect atd..neviem on to asi nechape ale pri nom sa citim ako nikto.a pritom ini chalani by ma chceli.a ten moj akoby ma povazoval za nepeknu.dost ma to rani a uraza.mam sa s nim rozist???

diata

dik za odpovede,lenze to nebolo zo dna na den a ja som o rozchode rozmyslala uz dva roky a medzitym som sa s nim rozpravala,ze kde to neklape a kde to skripe,co mi vadi..a on to bral jednym uchom dnu a druhym von...ze nic.ja chcem s niekym byt,chyba mi niekto,co bude pri mne a ak niekto pride,nebudem sa obmedzovat.chcem lasku..strasne moc.
je mi luto,ze to nevislo,aj on ma stale prosi,nech to este skusime..a vravi veci,ktore som chcela pocut predtym,ale ja im nemozem verit,lebo sa nikdy nestali..a je super,ze sa mam kde vykecat:o) dik

trikss

ja si myslim, ze sa pokusala to riesit a rozchod bolo uz to naozaj posledne. ked si s niekym dlho, tak sa nerozides hned.. a po 5 rokoch by som sa cudovala, keby nejaky cit (nie lubim a, ale mam ta rad) uplne odisiel.. obaja potrebuju cas.

tinus

ahoj, ja by som povedala, ze ne vhunpni hned do dalsieho vztahu a mozno sa date este dokopy. Lebo problemy sa daju riesit aj inak ako rozchodom :-). A to, ze kazdy mate iny pohlad na svet je podla mna uplne normalne, predsa protiklady sa pritahuju :-). Ja by som to najskor riesila a az ako posledne by som sa rozchadzala. Podla toho co pises, si myslim, ze ho este stale lubis :-).
Drzim palce. papa