Biely husty hrudkovity vytok

Príspevok v téme: Biely husty hrudkovity vytok
prosim poradte

ahojte. priblizne pred mesiacom som zacala sex. zit, mam 22 rokov, mavame sex pravidelne priblizne 2 krat za den. Partner sa ma casto dotyka na posve aj vo vnutri v nej prstami. Pred par dnami ma velmi zacalo tam dolu svrbiet a stipat, mam to take zacervenale, skoro ako sparene alebo vysuchane. uz nielen na povrchu ale zda sa ze aj vo vnutri v posve. no vcera sa k tomu pridal aj nejaky vytok alebo co to je. obcas zo mna vyjde len taky biely kus niecoho 2 krat 2 cm. Je to hlienovite, huste a hrudkovite, pripomina to hustu krupicovu kasu, aj farbou. Pozerala som si tam dolu zrkadlom, mam to stale pri vchode do posvy a je toho plno aj vo vnutri v posve. Co to moze byt, prosim poradte. Moze to byt nejaka infekcia, napr. od partnerovych prstov, alebo som prechladla? Mimochodom, uzivam ATC. Dakujem

Asik

Este ma napadlo velmi dobry je do posvy Jenamazol to je krem s aplikatormi , zabera velmi dobre na kvasinky, dostat ho bez predpisu.

Asik

Mycomax ako aj ostatny flukonazol je uz od roku 2015 len na lekarsky predpis.Takze odporucam ist ku gynekologicke na vysetrenie a podla kultivacie nasadi liecbu

mmoonna

Nech sa aj partner natiera Canestenom. Ak sa on neprelieči, tak ti to stále vracia. Poprípade je aj také celkové antymikotikum, tabletka na prehltnutie pre teba aj partnera Mycomax.

Sara123rtm

Ahojte. Ja mam tiez podobny problem. Tvarohovity vytok,svrbenie,palenie a pri pohlavnom styku bolesti. Mam partnera a pohlavny styk mam kazdy den min.2x. Pouzivala som canesten krem a aj tabletky na 1den. Bolo to lepsie lenze som zistila ze kazdy mesiac 2-3dni pred menstruacio sa mi to vrati. Uz mi to lezie na nervy. Teraz som zacala pouzivat idelyn gel,mast ,a tabletky na 10dni. No zatial nic moc... Ten canesten mi pomohol ale kazdy mesiac sa mi to vrati. K lekarovi jednoducho nemam cas. Robim kazdy den. Mohli by ste mi nieco poradit. Ako by som sa mohla toho zbavit?

bobeszka

ahojte mam tiez problem ale uz dost davno mam biely husty hrudkovity vytok malokedy ma to svrby ale je to vzdy len horsie z coho to moze byt?

Sykorecka

Na 100% su to kvasinky. Pri prstovani nemal chalan umyteruky, alebo ak beries antikoncepciu a on sa do teba urobil, ph zeny dole je kysle a muzove spermie zasadite a to sposobuje alergie obcas. Brutal pomaha pit pravidelne plnotucne acidko, ked su problemy, tak aj 1l na den, kvasinky su zalezitost, co prebieha najma skrz travenie a ked nefunguje ide to tam na zenske veci, kvadinky su vlastne hnustna plesen, infekcia, sposobuju nielen fyzicke problemy, ale aj brutalnu unavu, depresiu, clovek je taky bez energie s nimi. Dalej pomaha obmedzit sladke a mucne jedla. Volnopredajne tablety v lekarni, ktoru zapijes vodou - mycomax, alebo tableta, co si das do posvy - canesten 1 den. A mazat si to tam dole mastickou proti kvasinkam, chlapovi penis, tie masticky su tiez volnopredajne v lekarni. Pomaha aj umyvat si ju tam dole intimnymi gelami s kyselinou mliecnou. Drzim palec.

erička.d

Ahojte baby .. chcela by som sa spýtať,neviem ako to mám presne popísať no aspoň takto .. mám 16 rokov a už ma veľmi dlho trápi taký biely,hustý výtok ktorý sa mi naťahuje ako hlieny.Mávam to dosť často .. dokonca aj keď som na veľkej a trošku zatlačím tak mi to hneď vyjde .. je to nechutné ja viem ale fakt neviem čo to môže byť.Ešte som nemala pohlavný styk takže od partnera to mať určite nemôžem.Máte tu s týmto niekto skúsenosti?

Majka16

Ahojte baby, ja mám už asi dva týždne hrudkovitý výtok, ale nemám ho pravidelne každý deň. Čítam tu o mykóze a podobne, nikdy som sa s tým nestretla, avšak nič ma nesvrbí ani nepáli. Viete mi niekto pomôcť?

tinuša999

Ahojte baby .. prečitala som to cele .. chcela by som sa opýtať na jeden problem mala som sex s partnerom pred dvoma dnami použili sme aj prezervatív .. chcela by som sa vas opítať že s čoho to možem mat mam bieli vytok kusik zapacha ...používam na to krem canestan .. poradili by sme mi prosíím :)

may

Baby? Už druhý deň mám taký výtok aký spomínate, no nič ma nesvrbí ani nepáli. Môžem mať mykózu aj bez svrbenia a pálenia ?