Bolesti v oblasti žalúdka a psychika .

Príspevok v téme: Bolesti v oblasti žalúdka a psychika .
ryba

Nebudem sa veľa rozpisovať, ale prosím o radu.Mávam bolesti žalúdka denne - cca 35 dní-začínajú rozne, prevažne po jedle, v priebehu dňa,a trvajú do cca 20 hod.Dieta, nedieta, všetko jedno. Vyšetrenia gastro, kolono, sono, krv, podla lekárov všetko OK. Hovoria je to psychika. Viem mi niekto poradit z vlastnej skusenosti ? Pil som pred jedlom aj teplu vodu, nejaky cas pomahalo, ale prestalo.Pijavam caj z repika, medovky, salvie, kamiliek. Neskodia, ale ulavu nepocitujem .Chodim riadne do roboty, pre bolesti ktore zacinaju okolo obeda - ako kedy -, nepocitujem odpor k praci, ktoru vykonavam,ale je to tazko. Doma s bolestami nevylihujem.Myslim, ze sa pohybujem az moc, moj problem je ze neviem spravne relaxovat. Nie som najmladsi, mam 60 r.

mira

Ako prvú pomoc ti doporučujem liek na žalúdok - kašu z vareného pšena. Všeobecne, problémy so žalúdkom spôsobuje nesprávne stravovanie a nedostatočné prežutie potravy. Takže žiadny cukor repný, ovocný, mäso cicavcov, ale obilniny v celých zrnách a liečivú zeleninu varenú, kvasenú i surové šaláty.
Ty možno čakáš nejaký liek z lekárne, ako nás učia reklamy.
Ubezpečujem ťa, že žiadny neexistuje. Nie je to zlá správa, ale dobrá - takto sa vyliečiš natrvalo. A i mnohé neduhy, u ktorých ani nečakáš zlepšenie.

mjanik

žalúdkarí-nebojte sa ,akupunktúra vám vyliečí nie len žalúdok,ale aj ďalšie orgány ,ktoré s ním súvisia