Ako liečiť chlamydiu

Príspevok v téme: Ako liečiť chlamydiu
lena lena

Mám chlamydiu a nejak sa neda vyliecit potvora jedna. S priatelom sme brali lieky a stale ju mame. Uz neviem co mame robit. Chceli by sme skusit nejake homeopatika tak ak by niekto vedel o niecom tak vopred dakujem za info.Chceme sa vyliecit lebo by sme uz valmi chceli dietatko a stale sa nam to nedari,a dovod bude asi tu.

RNG

GSE za 4 az 8 tyzdnov, alebo/a vyplachy striebornou koloidnou vodou plus pitie koloidnej striebornej vody to potlacia.

hanahh

ahojte, taktiez mi zistili chl. ! chcem sa spytat, ci je mozne nahradit ATB liecbu, prirodnymi prostriedkami ako je chlamydil , citricidal , probiotika atd. su celkom drahe, ale ak mam do nich investovat a aj tak brat odporne ATB, po ktorych mam strasne vytoky a i., neviem ci to ma cenu.
ako je to s sex. zdrzanl.? po celu dobu, az kym nepojdem opat k doktorovi - objednal ma az o pol roka!!! -sa mam otacat k manzelovi chrbtom?? nerozumiem ako sa riesi tento "problem"...dakujem pekne zasvatenym!

RNG

A pre to je obzvlast dolezite brat nieco klinicky ucinne z prirodnych prostriedkov, bez obavy na bocne skodlive ucinky, ktore sa vyvinu tym pravdepodobnejsie, cim dlhsie sa synteticke lieky beru.

RNG

Zialbohu sa neviem prebojovat do zlozenia produktov Higher nature, ani do jej velkosti a popisu(tj kde maju vyrobne, laboratoria, kolko ludi zamestnavaju vo vyrobe, objem vyroby a pod.).
Viem len ze to je mnohovrstvova distribucia a ich produkty najdes v desiatkach roznych sieti aj na nete, hlavne v UK a ceny odrazaju drahu reklamu a mnozstvo ruk, cez ktore ich tovar prejde, kym sa dostane k spotrebitelovi.
Osobne, bez uverejneneho presneho zlozenia ucinnych latok produkty nekupujem.A podla moznosti chcem na produktoch medzinarodnu znamku zarucenosti obsahu GMP

ama

Keby som vedela tvoj e-mail, je možné podať informáciu. Ak chceš napíš. Já mám práve zo včerajška nesmierne pre mňa radostnú správu týkajúcu sa gyn. problému potvrdenú lekárkou, ktorá bola v nemom úžase aké mám výsledky. Ale ak napíšeš potom by som odpovedala. Prajem príjemný deň.

RNG

Na trhusu aj ine sirokospektralne antimikrobialne latky, spomeniem extrakt z olivovych listov,
davkovanie 3x1 gram(20% oleuropein)
oreganovy olej davka 3x300 mg
graviola, caj zo 7 gramov jemne mletej byliny a mnoho inych.
Boj proti chlamidiam sa da posilit zvysenim aktivity bielych krviniek a ich poctu branim beta glukanov.
Intenzivne 3x400 mg, udrzobne 2x200 mg.

Samozrejme odporucam ako kazdemu selen, zinok, jod a probiotika, to celkove zvysuje imunitu.

RNG

Neviem, ake gse mas, ja spominam GSE ako registrovany produkt firmy NutriBiotic, ktore ma 33% citricidalu.
Data na citricidal spominaju aj ucinnost na chlamidie bez uvedenia koncentracie, data su od vyrobcu citricidalu firmy Bio/Chem Research;
www.biochemresearch.com

lenalena

ved vlastne to gse mam je to teda pekne horke ale ja by som chcela vediet ci okrem toho nieje este nieco silnejsie ak toto nezaberie.a davkovanie mam 3krat denne 12kvapiek.tak teraz ani neviem ci to spravne beriem.dakujem