RNG

RNG

Tymto sa lucim na tyzden, padame na juh oslavovat s rodinou na striedacku, minuly rok boli oni tu na severe, tento rok ideme na juh.
Konecne vypnem z mojho 14 hodinoveho kazdodenneho pracovneho zatazenia.

RNG

Flavin 7 ma mensi obsah flavonoidov(170 mg na 10 ml odporucenych) a nie su mikronizovane pre lepsiu absorbciu, ale zda sa celkom dobry produkt, sice trochu pridrahy na ten obsah.
Napr v mnohych vitaminoch C sa nachadzaju bioflavonoidy vo vyssich davkach na kapsulu, a su tam len pridavok.
Co sa tyka polyfenolov vseobecne, najvyssie koncentracie nie su v ovociach ale v listoch, napr cierne ribezle, cucoriedky alebo zeleny caj.
Osobne beriem ester C s bioflavonoidmi, (500 mg esteru C na kapsulu, 200 mg bioflavonoidov), 4 az 6 denne.
Ak nezabudnem, beriem aj 700 mg vytazku zo zeleneho caju(40 % polyfenoly+) a 100 mg vytazku z hroznovych semien.
To okrem suroveho ovocia a zeleniny, kde sa nachadzaju pomerne dost bohato.

RNG

Ja tu mam naschval vylozenu koloidnu striebornu vodu vyse 2 roky v svetlej flasi, a po dvoch rokoch som nenameral velky rozdiel v koncentracii striebra(TDS sa zmenilo z 5.04 na 4.92 ppm), co je zanedbatelne.

rucicka

takze ten flavin 7 mozem brat miesto detralexu? je to to iste prosim???

a este som potrebovala vediet ci ta vasa strieborna voda moze byt pri izbovej teplote ked ju pouzivam a ci ma byt v tme ci je to uplne jedno

RNG

Na senilitu su silne antioxidanty, vitaminy B a tzv nootropics.
Vymenujem niektore:gingko biloba, vytazok z hroznovych semien, zo zeleneho caju,vinpocetin, huperzin,lecitin,aj vitamin C a E.
Niekedy pomoze zvysit hladinu dopalaminu a serotoninu.
Na dopalamin je vytazok z mucuny pruriens, L-DOPA(2x250 mg)
na serotonin 5-HTP, 2 x 50 mg

Kazdemu odporucam brat lecitin (aspon 1 lyzica kazdy tyzden) na precistenie ciev od tukovych nanosov.
Zo zlepsenej cirkulacie sa zlepsi celkove stav celeho tela, vcitane mozgovych procesov. A je to ochrana proti porazkam a infarktom, ktore su dosledok zapchanych ciev alebo prasknutia krehkych.

RNG

rucicka, bio je len vychytene reklamne slovo v pripade potravinovych doplnkov, ktore sy prakticky vsetky produkty prirody.
V USA sa nepouziva.
Mikronizacia je nejasny pojem, obvykle sa na "rozsekanie" na mensie ciastocky pouzivaju enzymi.
To je teda biologicke spracovanie, nie chemicke. Ale je to definitivne priemyselne spracovanie.Nuz a co nie je.
Tak ako mliekarensky priemysel produkuje vsetky mliecne vyrobky, vinarsky vina, konzervarne stavy, lekvary,kompoty....

Kristinkaa

Dnes som bola v Lučenci v predajni výživových doplnkov,dostala som odporučenie spýtať sa na tejto stránke ako sa dopátrať k možnej odpovedi.
Moja matka stráca pamäť. Je vo veku 67 rokov.Je to zo dňa na deň horšie.Išlo to pomenej, asi rok, teraz to vidno rapídne z týždňa na týždeň, keď tam prídem na návštevu.Nie je to alzhaimer, lekár hovoril, že je to zlé..neviem, ako nazvať túto chorobu, hľadala som doplnky, ako jej pomôcť. Už ani nevie, že čo je to guláš, zabúda variť, zabúda ....slovnú zásobu, všade a všetko..pritom si vynucuje pozornosť, uráža sa.. otec to má ťažké.Poraďte čo jej dávať..aby sa trošku zastavil tento proces..ďakujem..

rucicka

a rozmyslam este ci je nejaky rozdiel medzi flavonoidmi a bioflavonoidmi? flavonoidy nie su bio-teda su nejak umelo vyvinute-napodobenina tych bioflavonoidov?