prosim odpovedzte...

proste niekto :)

mam 17, a HAK mi platí mama,, nechápem ako niekto môže povedať aby ju platil čisto len priateľ,, však na sex ste dvaja,,keď už tak aspoň si to treba rozdeliť na polku,,ale nie čisto, aby platil on. To je podľa mňa nezmysel, však ty si zato aby si nemala dieťa,, on sa potom na teba vyserie a dieťa ti zostane.

zuuzu

fofala no tak o tom ze beriem ja HAK vie iba moja mamina a s platenim je to tak ze idem s priatelom na polovicu, tak je to tak ze jeden mesiac palti on a jeden miesiac ja(mamina)

poliewoocka

Najvystiznejsi je vyrok od G. B. Shawa:
Ako nam moze papez hovorit nieco o sexe,ked o nom nic nevie.A ked aj ano,tak by nemal!

beBe

polievocka uplne s tebou suhlasim !! Dvaja ludia ... ktori chcu spolu prezit cely zivot by sa mali poznat po vsetkych strankach ... !! Poznala som par ... ktory sa velmi velmi miloval ... nezili spolu sexualne pred manzelstvom ... boli silne veriaci .. .vlastne opravim sa ... pretoze aj ja verim ... oni boli proste ,,cirkevní krestania" so vsetkym, co k tomu patri... vzali sa ... a po pol roku zistili, ze ich ich sexualny zivot spolu nebavi ... skusali sa aj slamky chytat .... rozne praktiky etc ... avsak Laska sa zacala vytracat ... kedze si boli intimne vzdialenejsi a vzdialenejsi ... . Myslim si, ze Cirkev nema pravo ... nieco taketo zakazovat ... .

poliewoocka

Cirkev povazuje predmanzelsky sex za hriech.Ale zvazme,ze v dobe,ked cirkev "uviedla do spolocnosti" tieto Bozie zakony,sa ludia brali priblizne vo veku 15-16 rokov.Nechcem nikomu vnucovat moj nazor,ani tu robit nejake kazne,ale myslim si,ze ludia by sa mali spoznat po vsetkych strankach uz pred tym,ako vstupia do zvazku manzelskeho.A co antikoncepcia?TO ma byt hriech?Cirkev je aj proti interrupci a nezaujima ich,ako jej predchadzat?

garfas

zalozte novu temu ako cirkev a sex lebo ona sa pytala na nieco ine ne na vyklad Biblie. Ja mam 18 a moja baba 17 nepouzivame ziadnu ochranu jej taktovci vedia ze spolu spavame ale nevedia ze nic nepouzivame. Treba sa naucit kontrolovat ejakulaciu to je secko :D