stihle nohy

poliewoocka

Skuste si pri kardio a aerobnych cviceniach obalit nohy priesvitnou foliou.Tuky sa vam teplom budu rychlejsie spalovat.

shobianka

mne sa cvicenim spevnili lytka ale vyzera to ok,pevne. a zadok sa cvicenim nezvacsi,to velmi pochybujem. na zadok a stehna dobre robit vypady a vystupovat na lavicku,alebo ja vystupujem na postel. desat jednou,desat druhou nohou a opakovania

nohata

ved to je to, ze clovek uz ani nevie:)) ide cvicit, nie ze by mu zacalo zliezat na zadku ale spevni sa tak ze sa este trojnasobne zvecsi :)) tak co? cvicit ci nie? :))
ja chcem ale tenke nohyyyyyy

tishinka

No holky....asi sukne nie sú teda nič pre nás:D hmm ale z mojich skúseností sa chalanom páči, ked má baba pekne twarowané nohy...Nemusí ich mať ani štiihluckee jak spajjdlicky!! Takže trochu cwicenia urcite nezaškodí!!!Lenže jak zhodit z ritky, to som sa NIKDE nedočítala:D

nohata

tak ja uz teraz naozaj nechapem, niekde hovoria ze cvic a budes mat stihle niekde radsej necvic aby si nemala mohutne, tak co teda? jedneho aby porazilo :))

shobianka

ja som mala stihlucke nohy,ale vela som cvicila a chodila tak mam teraz nohy sirsie,lebo sa mi spevnilo svalstvo... :(

barbinka

No ako, ja som začala tiež naberať a aj mi nohy navreli. To mi všetci vraveli,že mám nejaké väčšie nohy. Tak som prestala cvičiť a teraz sa venujem už len tenisu. No teraz ako nie, ešte nemôžem hrať. Ale poviem ti, že nohy sa mi nezoštíhlili. Myslím, že to sú predispozície.

nohata

ja poznam, spoluziacka zacala v puberte trosku naberat a potom zacala chudnut a makat na sebe a zrazu jake palicky, no ale tak mozno casom:)
blahozelam k tym 8 kg:)