preco nechcete panny???

Tessy

chalana to nebolí. Nikdy. Či je panna, v akej polohe alebo hocičo. Mužov sex nebolí nikdy, to je fakt. Ale existuje jeden druh úrazu, keď sa to trochu prepískne...treba operáciu. Natrhnutie svalstva, niečo ako keby sa penis "zlomil". Ale je to zriedkavé.

Tessy

a ide o psychiku...žiadnemu chalanovi tých pár kvapiek krvi nevadí...takže estetika to nie je. Keď niektorím nevadí ani sex počas menštruácie, tak toto vôbec.

Tessy

Ste všetci trápni! Aký to má zmysel, že si uchováva panenstvo práve pre Vás, keď sa s Vami vyspí a už pannou nebude a môžete sa rozísť a bude na tom úplne rovnako ako všetky čaje! To Vám tak záleží, či ste boli jej prví? veď je to choré, je to jedno a v sexe a zvlášť v milovaní o to vôbec nejde! Uvedomte sa.
Cikitka
chalani sa stránia toho, že si panna, lebo väčšinou nechcú byť prvými, lebo sa boja, že nebudeš mať na prvýkrát pekný zážitok, je to pre nich istá zodpovednosť...ale poznám aj "lovcov" ktorí si na tom zakladajú, lebo podľa nich je ťažšie dostať pannu do postele. Miluj sa s tým o kom si myslíš, že to bude pekné a príjemné a že to nebudeš ľutovať, že to nebol iný. To je všetko.

finch

tak to silne pochybujem. ved aby ho to nebolelo tak to radsej tam neda ked je to priuzke. A ked sa nedostane dnu tak ho nema co boliet. Ked sa uz raz dostane tak je to natolko siroke ze ho to nemoze boliet, ved to nie je kovovy zverak.

poliewoocka

Mozno je "problem" aj v tom,ze nechcu cakat.Nie kazda panna chce sex hned po mesiaci chodenia.Niektore cakaju rok,dva...plus minus.

matulkooo

bud je ten chalan panic alebo ta chce len pre sex a zistil ze v tom nemas prax tak ta nechal .. ale chalan si skor vazi holku ktora je este panna .. co by som ja zato dal :P

garfas

to sa mozno stalo tebe. Je to subjektivne. Moja priatelka ked sme zacinali bola panna. Ale aj ja som bol panic. Taze sme vzdy na tej istej urovni a tym padom si rozumieme. Neviem ti povedat ci by sa nieco zmenilo keby ona nebola panna alebo ja panic. Ale naozaj si myslim ze je to SUBJEKTIVNE. Niekto rad panny ktore su neskusene a iny zas rad skusene zeny.