Meska mi menstruacia

Príspevok v téme: Meska mi menstruacia
kacatore

Uz desat dni mi meska menstruacia, no mam vsetky priznaky na mestruaciu, bolave a naliate prsia (sice teraz su az prilis naliate), bolest v podbrusku. Pred dvoma tyzdnami som bola na sone malej panvy, nemohli uz tam zistit, ci necakam dietatko?
Asi si kupim test :-) no predsa chcem vediet vas nazor... je moznost ze cakam babatko?

Trezka1

Dobrý deň , milé slečny/ženy . Ak má niektorá z Vás problém s menštruáciou , mohla yb som poradiť , ja som sa vyliečila , menštruáciu mám už pravidelnú .. Ak máte záujme , ozvite sa mi an mail ;-) Prajem pekný ničim nerušený zvyšok večera ;-)

pusinecka

poradte mi prosim, mam strasne naliate prsia a citlive bradavky, a slabe bolesti v podbrusku, uzivala som clostilbegyt a duphaston, pretoze sa s partnerom snazime o babetko, menstruaciu som mala dostat pred vcerom, inak mam pravidelnu menstruaciu na presny den, a mam zvyseny apetit do jedla...poradte mi , mozem byt tehotna

cajocka99393

ahojte potrebujem poradiť mala som s priateľom pohlavný styk ale chranili sme sa prezervativom ktorý bol v poriadku a pred vyvrcholením to zo mňa vytiahol dnes mam 27 od poslednej menstrucie prosim poradte mi môzem byt tehotna?

lejla1234567

potrebujem poradit aj ja. mam len 15 a tak isto som mala pohlavy styk.. menstruacia mi meska uz 8 dni a robila som si aj tehotenske testy . spravila som si 3 a vsetky vysli negatívne .. mam ist ku ginekoogovi?? o vsetkom som mame poedala tak neviem co mam dalej robit..

Ewka12

mne doktor poradil vynechat antikoncepciu na dva mesiace,ked som po niekolko rocnom uzivani mala s nou problemy,ze som krvaca aj mimo menstruacie,ale inak ak nie su problemy mozes uzivat aj 20rokov vkuse nie?
ja som ju prave vysadila navzdy,lebo mi robi len zle,a uz mi to tri dni meska,ale s priatelom by sme sa dietatku aj tesili.tak uvidime

lionesssssss

petuska, prosím ťa, čo najskôr vymeň gynekologičku, a podaj na ňu sťažnosť.... to je dobrá chujovina, každého pol roka na mesiac vysádzať...

bože, ako môže niekto vykonávať lekársku prax, keď aj laická verejnosť vie o ATK viac ako lekárka...