LKVB6

sydney

to danica ss: mozem sa ta spytat ci si popritom aj cvicila a jedla upravenu stravu? ja sa momentalne chystam dietovat - vsetko so vsetkym - cvicenie,ina strava,ale rozmyslam aj o LKVB6,tak neviem,ci to pojde o to rychlejsie dolu-tie kila....mam v tom gulas!:)

RNG

Ak mas znizenu funkciu stitnej zlazy, extra jod ju upravi. A LKVB6 alebo podobny Ultra KVB6 obsahuju kelp(morska rastlina), ktory je dobry prirodzeny zdroj mineralov, vcitane jodu.
Vacsina lekarov je mylne informovana,ze potrebna davka denna jodu je 150 mcg(DOD, ktory odmietaju od roku 1948 revidovat, napriek hromade novych vyskumov, menovite na vitamin, C, E, A, vitaminy B, jod,selen,atd), ale to uz v pripade jodu v osemdesiatych rokoch bolo vyvratene roznymi lekarmi-vyskumnikmi, hlavne spotreba jodu pre zeny(vyroba hormonov a enzymov) potrebuje optimalne ovela viac.
Priklad je Japonsko, kde vo forme morskych rastlin v strave primerny Japonec dostava 12.5 mg jodu(statistika).
Na Slovensku su dostupne morske: kelp, kombu, spirulina...

danica ss

Ja, veľmi dobré. Zlepšené vylučovanie, zníženie cholesterolu, znížená únava a celkovo lepšia psychická pohoda, 7 kg dole, ale až po mesačnom užívaní postupne kilo po kile.