Môj 20-ročný brat si našiel 36-ročnú ženu

Príspevok v téme: Môj 20-ročný brat si našiel 36-ročnú ženu
nešťastná

Prosím pomôžte, už som úplne zúfalá. Môj 20-ročný brat si našiel 36-ročnú rozvedenú ženu s doma deťmi, ktoré sú dokonca jemu vekovo blízke: 9 a 15. Toto je jeho prvá žena. Bol to úplne super brat, nikdy s ním neboli problémy, doma neodvrával, iba čo sme sa sem- tam pochytili. Vždy všetko porobil a ani v škole nemal najmenšie problémy, teraz je na VŠ. A od leta akoby uťal. Strašne sa zmenil, ostal drzý a aj na rodičov stále vyskakoval. A nám pravdu tajil, až do konca novembra, kedy som na to ja priš

juji

Preco by mu mala podstrkavat niaku kamosku ke don inu nexce??to ej co za kravinu ..je to jeho zivot nemate pravo sa mu donho starat.....Ja mam tiez starsieho partnera o 20 rokov a absolutne ma nezaujimaju nazory druhych.....len tazko mu ju zakazete

mariiena

je zaujimave, ze ak niekto ma trochu iny nazor, ktory je povazovany za "starsi", prilepi tam svoj "mlady" vek. pre istotu.
INAC, nezaujata ma podla mna velky kus pravdy.
Preco odsudzovat niekoho, kto je zo svojim konanim vcelku spokojny. Myslim obidvoch, toho mladeho a jeho partnerku.Manzelstvo ako institucia je uz tak narusene, ze sa cudujem, ze mnoho rodicov nasilu tlaci deti do sobasov. Chalan ma 20, do 30 ma casu dost a ze ma 36 rocnu? no a co. Nezabija, nekradne tak o co ide. to bola len moja skororanna uvaha.

zvodcaaa

a co keby si mu podstrcila nejaku kamosku,ktora by ho zarucene zviedla??vyskusaj...mohlo by to platit...tak nevinne a predsa bezocivo..hm??

nezaujata

na zaciatok - mam 18. precitala som vacsinu z prispevkov co tu su a poviem vam - ste si isty ze ona vyuziva jeho a nie je to naopak? mozno si chce chalan llen trochu uzit a priucit sa co to od starsej. mozno sa nejaka 36rocna zenska chce zabavit a uzit si s 20rocnym. nikto nevie ako to je na ozaj. ale aj tak by ste ich mali nechat tak. ludia sa ucia na vlastnych chybach. bracho sa spamata a najde si mladsiu. alebo pri nej ostane a vy zistite ze je to prava laska. ved sa hovori ze na veku nezalezi. ked sa lubia tak je jedno ze je starsia, ved muzom a aj odporucaju stasrie zeny uz len z toho dovodu, ze zeny maju priemernu dlzku zivota vyssiu ako muzi. mali by ste ich nechat tak a cakat ako sa to vyvinie.hlavne neradte, kazdy ma svoj rozum a spravi aj tak ako uzna za vhodne. a urcite by som celu vinu nehadzala len na tu zenu. ved bracha urcite nedonutila aby s nou chodil. mozno je to len tym ze my slovaci mame predsudky voci vsetkemu co je pre nas neprirodzene a na nasom uzemi to nie je velmi caste. mozno by sme sa mali zamysliet nad tym co robime samy (nemusime zrovna chodit s partnerom raz tak starym ako my) a prestat sudit ostatnych...

finch

este ti poradim, co keby miesto vycitiek si sa ho spytala, co na nej vidi, co sa mu paci na ich vztahu , ako ho planuju, co na to ona a tak. A mozno po case by si nasla nieco, coho by si sa mohla chytit. Je potrebne hladat konstruktivne riesenia , nie destruktivne.

finch

no dobre, napisem to mozno ostro a surovo ale moj nazor je ze chlapec sa odtrhol z retaze na ktorej bol uviazany 20 rokov. Vsetci od neho ocakavali ( vratane babky) ze sa bude tak alebo onak spravat, a bude poslusny a najde si skromne, slusne dievca, a bla bla bla. Ale opak sa stal pravdou a v chlapcovi driemal ten duch rebela a prejavil sa az teraz a zda sa ze sa mu to paci. Este raz musim napisat, vycitkami a upozornovanim si nic nezmenite, a nestastna, ty budes len viac nestastna pre seba, jemu to bude fuk. Tak sa netryzni a hod to za hlavu aj s rodicmi a babkou. A zobudte sa a zacnite prijimat tvojho brata aky je , aky vlastne vzdy bol, len to bolo zakryte tou celozivotnou pretvarkou a umelym spravanim. Pozri, ja mam tiez cez 20 a mam kamarata rovesnika, co zije s jednou co ma hodne cez 30 a bolo to perfektne zo zaciatku ale teraz to nie je ktovie co. Prostel chcel zabavu, vzrusenie, a tak trochu aj ucitelku sexu, kedze sam bol neskuseny a nechcel sa hanbit pred rovesnikmi.Nechapes to ? Tvoj brat sa potrebuje iba vyburit, ten skryty hlas sa v nom ozval a teraz to chrli von, ale on sa ukludni po case a vsetko sa po rokoch vrati do starych kolaji ( hoci mozno nie tych istych), ked pochopi hodnotu rodiny a bude normalne fungovat.