zvýšený bilirubín

Príspevok v téme: zvýšený bilirubín
persona11

17 ročný syn má zvýšený bilirubín.Zistila som tona očných bielkach, poslalaho detskej lekárke-spravila odbery a 44jednotiek pričom horná hranica je 20jednotiek.Pomaly skončil na ifekčnom, ale tam lekárka to vysvetlila tým, že je športovec/fut/,možno pretrénovaný,aj stres robí svoje,je tomomentálny stav aj ked je človek hladný a pod.Že exsistuje nejaký test, žeby ho nechali v nemocnici hladného 3dni na 3-och rožkoch, spravili odbery -bilirubín by mal byť zvýšený a potom ked by znova zacal jestaspravili by odbery mal by byt výsledok znížený.,a že vela ludí má zvýšený bilirubín, že je prakticky kozmetická vada /žlté bielka/,že môže byt aj v rodine /nikto to nemal/Tak berie pangamín....Po polroku som dala spravit odbery a hodnota bola 36 - znížené, ale ja neviem, či mám byt kludná,alebo vie mi niekto poradit niečona prírodnej báze ako doplnok??

peter23

pravdepodobne trpite gilbertovym syndromom. blizsie info na www.gilbert.wbl.sk po registracii mozno polozit otazku do fora na ktoru sa vam pokusime odpovedat

RNG

Osobne nie som velmi priatelom davania do krvi roznych vytazkov z leukocytov, neviem ako boli vytazene, cim su zamorene(konzervovanie?) a podobne.
Mnohi ludia maju reakcie na cudzie bielkoviny, aj ked su ludske.
V literature sice zatial nie je nic spominane, ale moznost, ze to podrazdilo pecen tam vzdy je.

ester.

preRNG,alebo inych znalých....ten môj syn bral ISOPRINOSINE a IMMODIN-na bradavice mal ich velmi vela, až ten IMMODIN inj. mu zabrali a všetky zmizli
sú to preparáty z ludskej krvi - nemôže mat ten bilirubín zvýšený ako dôsledok tej liečby"??Proti žltačke A,B bol očkovaný ešte pred podaním IMODINU...Ď

RNG

Protokol dr Berksona precisti a regeneruje pecen, co znizi vsetky pecenove enzymi.To niekedy znizi bilirubin.
POzostava z :
900 mg sylimarinu
600 mg alfa lipoickej kyseliny
400 mcg selenu.
Niekedy su v zlzovodoch kamene a piesok, ktore zabranuju spravnemu toku zlci, co moze sposobit hromadenie bilirubinu v tele.
Poznamka, bilirubin vytvara tiez kamene, ktore su velmi zle viditelne na scaneri>
To sa da napravit rozpustenim kamenov pravidelnym pitim caju z byliny Chanca piedra
Bilirubin sa vylucuje so zlcou do criev, kde cast z neho sa bakterialne meni na urobilin. Reabsorbuje a vyluci v moci(tmavy moc). Cast sa zmeni na stercobilin a odide s fekaliami.
Cast bilirubinu sa reabsorbuje spolu so zlcou, to sa da znizit jedenim absorbcnych latok(drevenne uhlie, aktivne uhlie, bentonity, zeolity a psylium)

mia

ja mam 16 rokov a takisto zvyseny bilirubin,geneticky som ho zdedila po mame..hodnotu mam okolo 36.Bola som na gastre a doktorka mi povedala ze nato niesu lieky,ze mam dodrziavat zdravu zivotospravu..No newiem ako ju mam dodrziavat kedze cvicit velmi nemozem pretoze sa hned unavim a ked som sa snazila o odlahcujucu dietu bola som strasne zlta,hlavne moje ocne bielka co bolo velmi neprijemne pri styku s ludmi..neviem co mam robit,som zufala..pocula som o nejakej novej metode ze sa ma ten bilirubin vystupnovAT NA MAXIMUM a potom nahle klesne na normalnu hodnotu,pocul o tom niekto????

Alternativa

Myslim, ze mozes byt kludna. Ved vysledky sa zlepsuju, puberta bude koncit a mnohe sa stabilizuje. Aj moja dcera mala v puberte zvyseny bilirubin - stale nesmie prilis sportovat, pretazovat organizmus aj psychicky, nemoze byt hladna. A je v dobrej rovnovahe - drzi si pitny rezim, snazi sa kvalitne stravovat /cerstva zelenina, ovocie, pije stavu zo zeleneho jacmena/. Inak, ak by bilirubin stupol, syn to pociti a zbada na bielkach. Niekolko rokov dcera chodila na kontroly /1x za pol roka/, ale aj to uz vypustila.

eva.aňa

Najdi si informácie k problému zvýšeného bilirubínu na www.anamnéza.cz, vyhľadaj diagnózy cholestáza a hemolýza. Tam najdeš odpovede.