POMOZTE SURNE... KAZDY DEN KRVACAM!!!!!!!

neva

karolinka:) je nezmysel čakať viac ako 7 mesiacov na menzes po vysadení HAK.
Lekar by Ti mal pichnuť vyvolavaciu injekciu. Treba tomu trošku pomôcť, aby sa to rozbehlo.

neva

Simona - HAK=hormonalna antikoncepcia.
Kde Ti pichli tu antikonc.injekciu? Na Slovensku už pár rokov nie je dostupná, práve pre to, čo sa stalo Tebe. Úplne rozhádže cyklus. Takže to tvoje krvácanie je z tej injekčnej antikoncepcie. Je to nežiadúci účinok, ktorý vyvoláva a ktorý dosť dlho pretrváva.

simona

co je to ten HAK?ja krvacam pol roka mala som inekciu ako antikoncepciu uz ju neberem 4 mesiace a stale krvacam,v nemocnici mi povedali ze mam vajecniky a maternicu v poriadku cim to moze byt?

karolinka:)

Ahojte , prosim vas stalo sa uz niekomu ze po vysadeni hak sa vam nedostavil az 7 mesiacov menzes ? moj dr hovori ze musim cakat

panika

afka
pri HAK je skor sliznica suchsia -a mozno preto aj ten tvoj problem. Skuste to s lubrikantom (ak teda nemas ine priznaky infekcie)

alfka

babenky moje este sa vas spytam, v neziaducich ucinkoch bolo ze HAk moze sposobit zmenu vaginalnej sekrecie.. Vedel mi by niekto vysvetlit co sa tym konkretne mysli? pretoze mam momentalne taky problem, ze ked ideme s priatelom druhe kolo tak zacne zo mna vychadzat akasi tekutina zafarbena krvou v dost velkom mnozstve. Zatial sa mi to stalo 2 krat, viac sme to ani neskusali. Cize otazka, moze to byt infekcia alebo je to zapricinene tou HAK?

neva

Ked si dodre spomínam moja prvá HAK pred viac ako 20 rokmi boli tiež fázické - 3 far.tabletky. Mala som stále problém, výtoky,krvácanie ..., prestala som s tým. Po nejakom čase prišiel Cilest, vtedy absolutná novinka, ten mi sadol, brala som ho nejakých 8-9 rokov. Aj neskôr som vyskušala iné novšie modernejšie. Tým chcem povedať, že možno kombinované - jednofarebné by Ti snáď nerobili problém.

ja20

aj ja som to prvy mesiac mala a uz mi to preslo. teraz mam atk uz 10 mesiacov a uz mi to nerobi, len ten prvy mesiac