odhalenie nevery

sedmikraska

zuzike chapem ta, tak som podvadzala aj ja byvaleho- hovori sa tomu preventivne podvadzanie. Je to ale velka blbost robit, rozid sa so svojim priatelom, lebo zbytocne len natahujes cas. Nakdes jepsieho auvidis, ze si toho co podvadzas naozaj nemilovala. Ja uz ho mam a podviest ma ani nenapadne

zuzana175

lolita:je to stara tema a mas pravdu,ze by nebolo rozumne si s nim aj tak zacat,pretoze by ma nadalej podvadzal.

lolita22

inak zuzi hovoris ze k tejto teme nepotrebujes vyjadrenie ale neodpustim si poznamku, sisi ista ze ak sa rozides niekedy so svojim priatelom a tvoj ,,milenec,, s priatelkou - myslis si ze nepodvedie aj teba? - nikdy by som si nezacala s milencom, ktorý ma k tomu priatelku, ked to dokazal urobit jej dokaze aj tebe, prepac ale pride mi to doslova az logicke, ale to clovek s klapkami nepochopi..

zuzike

a ja nechapem seba....na co povadzam toho svojho ..ked ani jeden milenec nebol taky dobry ako on ....ja normalna niesom..ale robim to asi preto ..aby som si povedala potom ked ma nahodou povedie..ze ma to az tak netrapi lebo aj ja som ho poviedla..je to strasne detinske..ale neviem si dat pomoct

ooommee

chodím s priateľom už 2 roky.mali sme dve krízy a tá druhá skončila rozchodom.teraz sme zase spolu ale medzi tým ma stihol podviesť s jednou známou.tvrdí že to bolo čisto iba pre sex. ja som mu to odpustila, pretože mu verím a pretože ho strašne milujem a nechcem ho stratiť.na druhej strane si však uvedomujem že možno robím chybu, že taký človek si moju lásku vôbec nezaslúži.nuž riskla som to.uvidím čo bude dalej.v každom prípade sa budem zodpovedať za svoje rozhodnutie a taktiež znášať následky ak teda budú. chcela by som aby sme začali odznovu.nie som hlúpa?

hip-hop

zuza, to co nam tu ides rozpravat o nekonecnej laske k cloveku, ktoreho hnusne podvadzas a ten "vzacny" clovek rovnako tak dlho podvadza tu svoju? Ved sa NORMALNE rozidte so sucasnymi partnermi a potom NORMALNE pokracujte v milostnom vztahu. Je na tom nieco zlozite? Okrem vasej bezcharakternosti a zbabelosti????

utopia

Zatlkaj. Načo sa priznávať? Neopováž sa! Niektorí to vedia odpustiť ale aj tak načo si tak pokafrať do povesti. Nedaj sa!

zuzana175

pane boze.5 rokov?klobuk dolu.ale problem je ten,ze ten,s kym ho podvadzam,tak ma tiez priatelku.najradsej by som s nim zacala novy vztah,pretoze sa zda byt zatial idealny pre mna.tento vztah,ktory prezivam nie je to prave orechove,ake si zelam.ale svojho chalana lubim a ked nam to neklape po sexualnej stranke,tak ani nemam az take velke vycitky,ze som s druhym.aj ked mi je ho niekedy velmi luto,pretoze mi veri.