Chcem mať dlhé vlasy, capillan?

Príspevok v téme: Chcem mať dlhé vlasy, capillan?
Simoneckaa

Mám vlasy dlhé asi tak po lopatky,ale nie je to videť,lebo ich mám dosť zostrihané dopostupna:(bohuzial..davam si na ten rast capillan,ae teraz som ho vysadila nachvilenku(ani neviem preco)..pocula som ,ye na rast pomaha aj farba na vlasy,lebo obsahuje amoniak a to je pre vlasky ako keby hnojivo..tak neviem čo mám rbiť..strašne by som chcela aby mi narastli rychlo vlasky,ale je mi zas jasne,ze sa to nestane zo dna na den:((

karinkaaaaa9

Poprosila by som o radu :)
Pisali tu viacery ze im pomaha capillan..mysleli ste s tym capillan aktivator :)
Lebo mi v lekarni odporucili tento aktivator tak neviem ...ale chcela by som strasne aby mi rastli vlasy :)
Dakujem ☺

simka111

Ak sú vlasy zničené, tak ich určite treba ostrihať, nový účes vždy prospeje, zabezpečiť dobrú kozmetiku, vlasy nefenovať, nekulmovať, nežehliť, nedrhnuť uťerákom... užívať vit. C, trstinovú melasu, piť zelený čas a dostatok čistej vody.. tiež ich treba opatrne česať a aspoň raz do týždňa spraviť zábal alebo použiť masku.

lilkiki2

Dlhé, pekné vlasy vyžadujú každodennú starostlivosť. Nie je dobré, keď vlasy umývaš každý deň, fénovanie a žehlenie (kulmovanie) ich brutálne ničí a farbenie takisto. Je potrebné používať pravidelne masku a po zmytí používať kondicionér pre ľahšie rozčesávanie. Je dobré ak vlasy vyživuješ zvnútra a dodávaš im vitamíny pre rýchlejší rast a silu napr. donnahair je super, možeš na začiatok skúsiť aj biohar/capillan nech ti podporia rast nových vlasov a niekomu dobre posobia aj šampóny dixi žihľavový/ brezový :) to tak základ :)

IkusQa

čo mam robiť ked chcem mať dlhé pekné vlasy? no ja mam ich velmi kučerave ked si umyjem hlavu tak ich mam uplne kučerave tak si ich žehlým žehličkou ale ta s tým som si ich poriadne doriadila... tak chcem nejaki dobrý šampon ale nieč take aby som ich mala rovné a dlhe mate na to niečo??

dea

prosim poradte mi...mám vlasy pod plecia a už 3 mesiace mi nerastu :( neviem co mam robit pouzivala som zihlavovy sampon ale nerobil mi dobre(rychlo sa mi mastneli vlasy) mam rostiepene koncneky a tocia sa mi vlasy :( co mam robit aby som ich mala dlhe a rovne?

***Wellie***

Nepoznam nic lepsie ako Capillan!
Pouzivala som viacere znacky vlasovej kozmetiky z kadernictva, mala som aj predlzene vlasy az po zadok...
vypadala mi polka hlavy ked som zacala uzivat antikoncepciu a tak som pouzivala asi vsetko co v lekarni na vlasy maju.
Vasadila som ATK, uz asi rok pouzivam Cappilan -celu sadu, pravidelne, a kazdy kto ma dlhsie nevidel sa ma pyta, ci mam opat predlzene vlasy. Zhustli mi opat vlasy a narastli poriadne:)
Okrem toho som si kupila v DMku "Das gesundes plus-haar vital" - je to totalne lacne a konecne mi rastu vlasy.

linda1111

namiesto zehlenia,skus skor,nejake pripravky na vyrovnanie vlasov a dobru kefu,ja ked sa ocesem s kefou z avonu s prirodnymi stetinami,tak mam lespie vyrovnane vlasy ako keby som si ich zehlila,este aj masaze hlavy su velmi dobre ,ak si kupis vodicku zihlavovu,brezovu alebo capillan,a premasirujes korienky,tak je to super pre vlasy. a o vlasoch v cope,ze by z toho rastli vlasy som nepoculampreva kadernicka mi hovorila z nemam si davat cop,ze mi to lame vlasy

... :)

Ahoj :).. Amoniak práveže vlasom škodí! ... Na rast vlasov je dobrá žihľava :)..teraz ju asi ťažko zoženieš, ale kúp si žihľavový šampon dixi :).. ak si žehlíš či fénuješ vlasy skús si s tým dať pauzu... :)

HGFBSJ

Cavte baby.Ja mam vlasy po plecia.Raz som si ich nafarbila lebo som pocula ze to podporuje rast vlasov,ale o par dny mi vlasy zacali vypadavat a prestali rast tak som zacala nosit cop vsade aj v noci, nikdy som ich nemala rospustene a zacali mi rast uz ich mam po zadok tak ja vam radim nefarbite, nezehlite.Davajte si ich do copu vzdy a vsade a pouzivajte zihlavovy sampon,ja ho pouzivam ked sa sprchujem a vlasy mam po zadok.do toho dievcata. vasa HGFBSJ

buldozer1

capillan je skvely, sam ho pouzivam ... samozrejme necakaj, ze ti vlasy narastu za tri dni, no za take 2 mesiace pravidelneho pouzivania uvidis vysledky:) checkni web www.irel.sk