je to nutné?

Príspevok v téme: je to nutné?
alena1111

Môj muž trpí neuroboreliozou už jeden a pol roka. Znova je hospitalizovaný na neurologii a povedali mu, že mu zoberú likvo z miechy /už tretíkrát/. Myslím si, že to nie je nutné ak už pri prvom odbere mu zistili borélie . Myslím, že táto choroba sa nedá úplne vyliečiť. Pri druhom odbere mal strašné problémy s bolesťami hlavy a krku, hoci ležal viac ako 36 hodín. Myslíte si, že je nutné podstúpiť ďalší odber?

lˇuba

Ja som na boreliozu brala Sumamed 500mg dva balenia,tj.6tabliet.Možno chcú vylúčiť aj inné ochorenia ako napr. sklerozu multiplex

alena111

JA by som tie antibiotiká aj užíval, ale nikto mi na viac ako 21 dní nepredpíše. Pozeral som na vašu stránku, ale našiel som len MaxEPA a vodu, ale nič ako Samento alebo olivový extrakt. Vedeli by ste ma informovať aj o cene týchto produktov a či ich tiež distribujete.

RNG

Boreliozu treba vyliecit. Tema uz bezala mnohokrat.
Vyliecenie z nej clovek pociti, netreba na to ziadne nebezpecne testy.
Spominane z prirodnych na to ucinnych je extrakt z olivovych listov(3x1 gram) a Samento(2x10 kvapiek).
Na hojenie nervov je potrebny material na vyrobu nervovej izolacie, myelinu. Je to hlavne DHA, ktora sa nachadza v rybacich olejoch a koncentratoch(lososovy olej este lepsie MaxEPA , 3 x 3 gramy denne).
Kedze borelioza je jedna z "tvrdohlavych " dobre skryvajucich sa bakterii, treba na nu brat lieky/doplnky dlhodobo, niekolko mesiacov najmenej.
Lekarmi predpisovane synteticke atb. kury su obvykle prikratke a ked je borelioza, alebo chlamidie a ine (pozri tiez temu "autoimunne choroby")dobre zakuklene, treba vysoke davky a velmi dlho(napr doxycyklin intravenalne 6 mesiacov), pre to su prirodzene antimikrobialne vhodnejsie, kedze nemaju ziadne postranne ucinky.
Niekde pouzivaju na liecbu aj(popri ostatnych spomenutych) koloidnu striebornu vodu, 3 x 2 lyzice denne).
Predtym sa uspesne pouzivala bylina Uncaria tomentosa(vilcacora, una de gato), 10 gramov denne, caj, treba pit aj s usadeninou, nefiltrovat.Dnes z nej vyrabaju Samento, co je ucinnejsia forma, ako caj, takze miesto 10 gramov byliny staci 2 x 10 kvapiek tohoto specialneho extraktu z nej.