Detoxikacia

Anett

Ahoj Doplnok výživy Liquid Chlorophyll, obsahuje chlorofylín – derivát z lucerny ( sodno-meďnatý chlorofylín).
Chlorofyl má na tráviaci systém veľmi silný alkalizujúci účinok, pomáha odstrániť telesný pach, pretože čistí nepríjemný dych, optimalizuje cirkuláciu krvi a trávenie, zmenšuje únavu, optimalizuje a posilňuje zdravie. Okrem ďalších účinkov pomáha udržať aj optimálnu činnosť čriev.
Lucerna je jedným z najlepších zdrojov bielkovín, chlorofylu, karoténov, vitamínu A (retinolu), vitamínu D (kalciferolu), vitamínu E (tokoferolu), vitamínu B (pyridoxínu), vitamínu K (fylochinónu) a tráviacich enzýmov.
Lucerna je už niekoľko storočí známa po celom svete ako roborujúca a vitalizujúca látka. Na základe experimentálnych výsledkov môže eliminovať škodlivé látky vstupujúce do pečene a tenkého čreva prostredníctvom stravy ešte predtým, ako by stačili organizmus poškodiť. Posilňuje vylučovanie toxínov a neutralizuje kyseliny.
Živiny obsahujúce mnoho chlorofylu alkalizujú a detoxikujú organizmus, zvlášť pečeň.

Chlorofylíny hrajú významnú úlohu pri vnútornej detoxikácii organizmu, čím udržujú jeho život a zdravie. Proces vnútornej detoxikácie zahŕňa všetky procesy vedúce k neutralizácii, transformácii a eliminácii toxínov z organizmu prostredníctvom nasledujúcich systémov a orgánov:
Respiračný (dýchacie orgány) - pľúca, priedušky, hrtan, prínosové i nosové dutiny
Žalúdok a črevá - pečeň, žlčník, črevá a celý gastrointestinálny systém
Močové orgány - obličky, močový mechúr, močová trubica
Kožný systém - mazové a potné žľazy, slzné žľazy
Lymfatický systém - lymfatické cievy a žľazy

Prečo je také dôležité udržiavať si optimálnu aktivitu detoxikačných systémov nášho tela?
Pretože každý z nás je denne vystavený toxínom nielen z vonkajších, ale aj z vnútorných zdrojov. Toxické látky sa môžu do nášho tela dostať z externých (exogénnych) alebo interných (endogénnych) zdrojov. Toxicita sa v našom tele prejaví vtedy, keď sa v ňom nahromadí viac toxínov, ako je schopné metabolizovať alebo vylúčiť. Toxicita závisí od dávky, frekvencie a sily toxínov. Toxíny, napr. niektoré pesticídy či lieky, môžu vyvolať okamžite množstvo symptómov, ale väčšina z nich spôsobuje dlhotrvajúce problémy, ako napr. expozícia azbestu (azbestóza), ktorá spôsobuje rakovinu pľúc.

Zelené vnútro, čisté vnútro!

flower

iba na detoxikaciu pluc? JOALIS RESPI HELP - je vhodny cisto na detoxikaciu pluc a priedusiek. pozri si jeho zlozenie, ucinky, vyuzite na tejto stranke: -odkaz odstránený-

poliewoocka

Na detoxikaciu pluc?Prestat fajcit...usetris a prospeje to tvojmu zdraviu,ludi okolo teba a zivotnemu prostrediu.
Denoxinal od Walmarku je na detox celeho tela.