Trojklanný nerv

ojka

bruno81 lieky vedia utlmiť aktivitu nervu, ale je to vec pokus-omyl, nie každému zaberajú všetky lieky, niekedy ich treba viac vyskúšať. Neurolog by mal vedieť. A davať pozor na prechladnutie, nosiť vysoké šály, šatky, čelenky.... ak býva niekto náchylný aj na prievan a studené počasie... Prevencia nadovšetko.... Aj keď pravda, spúšťačom môže byť všeličo.... strava, počasie, prievan, zubársky zákrok, atď.

Je tu niekto s NT, že by sa vedel tiež podeliť so skúsenosťou? (:

bruno81

Ahojte, aj mňa bolia stále zuby, ktoré sú v poriadku a mým diagnostikovanú neuralgiu trigeminu. Mam lieky Pregabalin (Lyrica), no aj tak to stále bolí. čo s tým?

ZPK

Naominaomi prosim ta,mozes mi napisat ako dlho ti to cele trvalo.?Ako ti to prebiehalo?A teraz uz mas klud? A vies aj co ti to zapricinilo?
Dakujem

Naominaomi

Prekonane odzite...boelsti..zuby vsetky oka..bolest oka,to si asi evytrhnem a ucho tiez nie.na to nic nezabera,jedine sa nodlit a konske davky od bolesti liekov a aj na nervy..neurol, a neurotop a pod.ale silne psycho...lieky..
Uzivala som ich mesiac a pomihli iba s casti..
Inak trojklannt byva vacsniu od boreliozy stale zapaleny..tiez vlastna skusenost...

Milovnik88

Ja nehovoeeim ze lieci na 50 percent ale nevylieci kazdeho a dokonca ma kratkodobe ucinky este su asi nezazil polyneuropatiiu alebo zapal trojklanneho nervu

ZPK

Ahojte. Prosim aj mna uz dlhsie,asi rok a pol trapia bolesti zubov.
Najprv ma bolel zub a vytrhli mi dva ,jeden so zapalom.Bolest okamzite ustupila a po 4dnoch to zacalo- neskutocna slahava sekundova bolest sanky na lavo.Ale presla.
Ta elektricka sekundova bolest sa este raz asi o 4dni zopakovala a od vtedy mi zostala bolest zubov uz rok a pol. Niekedy boli dva dni,potom zas 3dni nic ....
Dokonca mi bolest presla aj na druhu stranu. Aj tam som si dala vytrhnut zuby. Ale nic neprechadza.Strieda sa to.
Neviem uz co robit? A.zuby bolia na striedacku.MR bolo v poriadku.
Inak vsetko to zacalo asi mesiac po tazkom porode s infekciou a tiez po vytrhnuti zubu som byvala v hroznom prievane.Tie okolnosti to mohli pospustat.Myslite,ze by to mohlo niekedy skoncit? Vraj to mam skusit utlmit epileptikami.
Ta bolest zubov je neprijemna,ale neporovnatelna s tymi dvoma "elektrickymi"atakmi pred tym.
Tak prosim o radu. Vyliecil sa niekto aj po dlhsom case bez nejakeho radik.zasahu?
Dakujem

mjanik

milovník-kde asi zobral tých 50%.Kto pozná akupunktúru tak vie.že nelieči len na 50 %,Prečo jej uberáš možnosť liečiť na 100%?