Zbrusovanie kože na tvári.

Príspevok v téme: Zbrusovanie kože na tvári.
arabela22

Ahoj, chcem sa opýtať či tu niekto nemá skúsenosti so zbrusovaním kože na tvári.Mam mastnú pleť a robia sa mi podkožné ložiska tak mi kozmetička odporučila 1 kúru(zbrusovanie kože, ktorá pozostáva zo 6 sedení. Vraj sa na to používa piesok a stojí to 2500Sk. Tak chcem vedieť ci sa to oplatí a či to účinkuje.Dakujem

shelby159

Mikrodermoabrazia sa naozaj oplati ja sa ucim za kozmeticku vizazistku a uz som stym pracovala na mojej spoluziacke a pomohlo jej to. Vysledok vydno uz po prvom aplikovani. Robi sa to korundovym praskom a nie pieskom. Musim povedat ze sa to oplati aj ked je to drahe. Vazne to pomaha.

hejka

Dame si stretko a donesiem krem, dozvies sa jeho ucinky preco Solaris lebo je urceny na jazvy a ine problemy s pokozkou.

kvietok11111

hejka

no to som neskušala ja si davam na to krem s olivami nejaky taky olivovi to je a aj niveu to že je dobre že je dost masny a davam si contractubex gel ........no možno že by som to mohla vyskušat ......a ako si sa chcela dohodnut na vyskušani?

kvietok11111

sys

no neviem teda možno by to bolo menej stalo ked to by bolo iba na tu jazvu........a ano kremujem si to aj repik som si dala a v kuse sa mastim kremom davam si nejaky s olivami a aj nivea ten je taky masny a použivam gel contratubex či tak nejak sa vola to je na jazvy ale pomaha to dost rychlo ale iba zahojit a nie zneviditelnit:((

sedmikraska

tiez pouzivam La roche a pride mi najlepsi, na cistenie mam Rosaliac, je to gel a potom effaclar duo, ale ked mam nejaku vyrazku tak effaclar a.i. a zmizne aj do rana, je to drahsie, ale vyplati sa. Chcela by som na laser koli jazvickam, ale nemam na to cas, tak skusam contractubex, uvidim ci to po dlhsej dobe zabere, natieram si to uz 2 mesiace a plet mam na dotyk hladsiu, ale jazvicky neviem ci sa zmensili, pozeram sa na seba kazdy den, tak nevnimam nejaku zmenu

hejka

Kvietok11111 mozem odporucit krem Solaris D.N na jazvy, chrani aj pred UV ziarenim ma faktor 15. Napis mozme sa dohodnut na vyskusani.

sys

tak tebe by to nerobili na celu tvar takze by to stalo menej. a robia tam aj to pozeralo som si fotky pred a po a dobre to vyzera...a hej to je sukromna:)
drzim ti palce urcite to neni takre hrozne naozaj! pockaj kym sa to zahoji a ptom uvidis ci vobec treba nieco s tym robit...a este sa opytam ze niecim si to kremujes alebo natieras?len tak sa pytam len viem ze moja sestra ked spadla na bycikli mala na tvari teda poriadny cestny lisaj a davala si len nejaku homeopaticku mast a umyvala si to v repiku(to casto doma vyuzivame, ked su nejake vecise rany) a nema na tvari nic, ani jazvu...mala to az do masa zodrate..totiz ona je cyklistka aby to nevyzeralo ze spadla niekde na vylete na hradzi a robim s toho vedu:)

purblanka

sys-nemáš sa za čo ospravedlnovať-Ja neviem,aky je v tom rozdiel,ale vidím že sú 2 druhy laserom.No asi je najlepšie sa poradiť s lekárom.Ďakujem za stránku,je zaujímavá.

kvietok11111

sys

aha no tak to je aka pekna palka že 600 eru to je veru dost........a bolelo to??a to si teda bola v BA na sukromenj???..........ja neviem čo spravim ja to sice nemam jazvy po akne ale po operaci plastickej čo mi to znamienko vyberali a nemožem sa na seba ani pozerat pri pohlade do zkadla sa mi chc vždy plakat a som už z toho zufala neviem čo mam robit a teraz aj tak musim este čakat rana je čerstva nemožem nič robit čakat kym sa zahojiii ja sa asi do vtedy zblaznim:((