Spontanny potrat

lara23A

dobry večer chcela by som sa dozvediet mala som slabu menštruaciu len špinenie 3.8-a trvala až do 17.8 ,a styk sme maly 5.8 a 6.8 a aj vytiekol ,potom som mala silne krvacanie a vatšie kusky zomna išli a bolesti podbruška a až krčovyte bolesti ,take som nikdy bolesti nepocitovala ani krvacanie nemala ,chcela by som sa opytat či som mohla potratit či to je možne pori začiatočnej menštruacie otehotnet

veronika1970

Zdravím... Ja som samovoľne potratila tým že som sa počas začiatku tehotenstva 4-5 krát denne robila a takto po týždni som malá krvavý výtok tak som išla ku lekárovi a ten mi povedal že už tehotná niesom...

datelinka

asi sa lekár spolieha na to, že priemerne trvá páru cca 6 mesiacov, kým dôjde k oplodneniu.
alebo ti to zabudol povedal. prípadne spoliehal na to, že ťa o tom poučil lekár, ktorý prevádzal kyretáž.
dĺžka prestávky je vo všeobecnosti 3 až 6 mesiacov. ak bolo tehotenstvo menšie, je to tá spodná hranica, ak si bola vo vyššom štádiu, teda cca okolo 12. týždňa, je to tá horná hranica.

honey2370

Ahojte,
Chcela by som sa opytat, pred tyzdnom som spontanne potratila, doktor mi nerobil ziadnu histologiu,nic. Povedal mi,ze to sa stava.Dal mi brat tabletky folicil,nejake vitaminy,do dalsieho tehotenstva,aby som nepotratila.nepovedal mi nic o prestavke.povedal,ze mozem skusat dalej.Je to normalne?

poliewoocka

Neviem ci by som sa chcela dozit viac,ako 100 rokov.Za 30 rokov ropna kriza,politicky tlak obrovsky,ludi len pribuda.Zijeme pri sebe,ale mimo seba zaroven...kazdy vo svojej bubline a tvarime sa,ze je vsetko v poriadku.Avsak,aspon,ze sa najdu vsade aj vynimky:)

RNG

To je cena pokroku a demokracie. Kazdy ma pravo na prezitie, takze sa zachranuju aj pripady, co by inac zomreli a rozmnozuju sa aj za cenu umelych zasahov. Proste sa viacmenej degenerujeme. Dufam, ze v buducnosti budu vediet lekary vadne geny a ine odstrnivat, takze sa budeme umelo moct vylepsovat, tak ako sa teraz umelo degenerujeme.
Ale toho sa ja asi nedozijem, je to este vo hviezdach, hoci sa to ospevuje v lekarskej propagande.A uz dopredu za to platime....
Pokrok je ako tango, dva kroky dopredu, jeden spat....

lea

Rng, ale nemyslis si, ze moderna medicina v konecnom dosledku viac skodi ako pomaha? ved mnohi ludia, ja medzi nimi, by sa bez modernych antibiotik nedozili dospelosti, dokonca ani porod by v mnohych pripadoch neprezili bez zasahu lekarov, a teda uz neplati zakon prezitia silnejsieho a rozmnozuju sa coraz viac aj chybne geny tych ludi, co by sa dospelosti za prirodzenych podmienok inak nedozili? nikoho sa tym nechcem dotknut, ide len o debatu na tuto vedecku temu.