meranie teploty

poliewoocka

Ak je teplomer ortutovy,treba merat aspon 5 min,pri digitalnom po prve zapipanie.Teplota nie je konstantna a autosugescia fascinujuca a roznezvratna.Netreba sa pozorovat a hned bude svet krajsi:)

RNG

Veru ze slniecko! to je zdroj vitaminu D pre nas, nizke hladiny vyvolavaju depresie a zvysuju moznost rakoviny hrubeho creva.
Nepoznat to hned, vitamin D je tukorozpustny a v tele sa udrzuje z leta dost dlho . A v lete 15 minut na slnku vytvori az 10 000 jednotiek!
Po par mesiacoch bez expozicie na slnko ale v tele zasoba kriticky poklesne, pre zdravu operaciu dnes odporucaju 2000 jednotiek denne(niektori az 4000, hlavne pre ludi s osteoporozou alebo rizikom rakoviny), takze je rozumne si to doplnat v potravinach.
Vyborny zdroj je olej z tresky.
2 kapsule denne prinesu lepsiu naladu v zachmurenom pocasi, hlavne v druhej polovici zimy a tesne na zaciatku jara.

age44

no tak to je urcite depka, ked zenu nebavi chodit po nakupnych centrach!!! a naozaj, 36,8 je uplne normalna teplota. skus hladat pricinu tvojho dusevneho stavu. ludia zvycajne hladaju choroby, ak im nie je venovana dostatocna pozornost. manzel je doma? je starostlivy? pozorny? potom, aj ked ti to nie je po voli, vyhladavaj spolocnost, pozvi si kamaratku, vyrozpravaj sa, o hocicom, o svojich problemoch, chodte dakde von spolu... nieco rob, aby to nebolo horsie, a aby si nemusela lieky. a ked teraz u vas svieti slniecko, treba ist von. fototerapia je najlepsi liek na depresie. usmej sa na slniecko a odrazaj jeho luce do tvari tych, co su okolo teba. .... a zabudni na teplotu. ked ju budes mat zvysenu, budes to citit. ale to bude potom chripka.

teplomerka

age44 máš pravdu a môže na to zohrávať úloh aj depresia? Nič ma nebaví, varenie, nakupovanie,práca, prechádzky po nákupných centrách, nákupy chic oblečenia, prechádzky v prírode, návštevy u príbuzných - to všetko bolo niekedy super a teraz.......... a v neposlednej rade nemám nervy ani na moje vlastné deti, som rada keď spia. Musím začať niečo so sebou robiť. no a vieš, potom si v googli poprečitujem všeliaké choroby, ktoré samozrejme všetky mám....teda to si tak viem domyslieť podľa príznakov. Ah jaj,je to depka ako z knihy...... môžebyť aj tá *teplota* z depky?