Opätovné schudnutie

Príspevok v téme: Opätovné schudnutie
winter78

Pred cca 10-timi rokmi sa mi podarilo schudnúť 45 kg. Obmedzil som sladkosti, zmenil stravovanie a zaradil šport do každého dňa. V priebehu nasledujúcich 10 rokov som však asi 15 kg pribral naspäť vďaka tomu, že som sa zasa trošku prestal ovládať v jedle. Športovať som však neprestal dodnes. A to je práve problém. Momentálne by som totiž rád schudol z terajších 95 kg na 85 kg, ale nedarí sa mi, pretože vďaka každodennému športovaniu v priebehu tých minulých 10-tich rokov si moje telo zvyklo na "drinu" a už vôbec nereaguje ani na 60 minútovú dennodennú aeróbnu aktivitu . Kondičku mám výbornú, len tej nadváhy sa nie a nie zbaviť. Čo robiť ?? Zvýšiť pohybovú aktivitu na 90 alebo 120 minút denne ?? Nebude to príliš veľa ?? Nebudú priveľmi trpieť kĺby a svaly ??? Poradťe mi prosím, ak má niekto z Vás podobné problémy . Vďaka .

kamoska1

skus si pozriet stranku www.detoxi.sk, ja som s tym zacala 27.12.2007 a teraz o 9 dni neskor mam o 4 kila menej a to bez cvicenia, normalne sa citim lepsie, mam vela energie a pritom tak malo jem. Na mna uz nic nefungovalo, drela som v posilnovni pod dohladom trenera + kardio + tvrda dieta 1300 kcal denne a vaha mi stale stala na rovnej 100 aj po 4 mesiacoch....trener to vzdal, povedal, ze taky pripad nezazil....Skus tu detoxi kuru a uvidis, ja som sa toho strasne obavala, lebo nikdy v zivote som nejedla iba zeleninu a syry, ale kedze mam rada jedno aj druhe, tak som zatial vydrzala a mam pocit , ze idem dalej.....ze proste toto je presne pre mna, ked mas nejake otazky, napis mi na mail

winter

A schudnúť chcem preto, lebo pri 183 cm mám 95 kg. To je nadváha, aj keď nie tak výrazná + vyšší tlak a bolesti kolien, spôsobené práve nadváhou.

winter

V 18-tich som začal chudnúť. Do 20-tich rokov som schudol 45 kg. Potom v priebehu 10-tich rokov som nabral asi 15-kg. Momentálne mám 95 kg a 30 rokov. Čísla nie sú dôležité . Športoval som a športujem pravidelne, 40 minútový beh denne mi nerobí absolútny problém, aj vzhľadom na to, že mám 95 kg . Len telo je už zvyknuté na pohyb, preto už nereaguje chudnutím .

Filaga

- ked mas 15 rokov kazdy den 60minut aerobnu aktivitu tak pochybujem ze si obezny...
- na co chces schudnut ?
- vek?