cítim sa opustená:((((

Príspevok v téme: cítim sa opustená:((((
sewie

asi to bude znieť celé trápne...ale je mi na nič,je mi smutno a trápim sa.moja posledná kamarátka-z tých blízkych-čo nemala priateľa si teraz chlapa našla. Viem,malo by ma to tešiť a aj ma to teší kvôli nej,lebo je to geniálny človek a zaslúži si byť šťastná a ide o chlapa,ktorého dlho chcela,ale....mne je hrozne...aj keď jej to prajem,chce sa mi len revať,lebo viem že už nič nebude také ako predtým...už bude na prvom mieste on...a ja sa stanem len známa...asi to znie divne...ale bola to moja posledná blízka kamoška a zároveń asi najlepšia priateľka akú som kedy mala!Myslím,že nikto mi nebol tak strašne podobný a anikým sme si tak skvele nesadli...teraz už nemám skutočne nikoho...to že ma osral chalan,ktorého som si predstvovala pomaly ako manžela ma neštve a nemrzí tak moc,ako že som prišla o svoju najlepšiu priateľku...asi som trápna ale stále mám len depku a chce sa mi len revať...som divná?

wowo

ja som bola v opacnej situacii vela krat ako ta tvoja kamaratka,.Citila som sa nahana kamaratkami. Preto som uz ani radsej nebrala telefon.Ako nejaka butlava vrba.Dokonca to muselo skoncit "rozchodom " s kamaratkou ,ako som citila ze ma obmedzuje vo vztahu a radi mi vo vztahu s priatelom.Vzdy v prvom obdobi je vztah viac ako kamaratstvo,ale ked sa to ustali vo vztahu a prve vasne opadnu tak, urcite si s tebou rada pokeca a uvolni sa odreaguje.Len to chce cas, bud s nou v kontakte.A Hlavne sa na nikoho az tak nenavazuj.Ked ty niekho si najdes ,tiez budes najradsej len s nim a sama

sewie

lena22...neberem to vz lom,mas pravdu...uplnu!ja si to uvedomujem...bohuzial som dost majetnicky clovek,ale snazim sa s tym bojovat,lebo sama neznasam obmedzovanie...skusim nieco s tym spravit ,neh ju od seba neodkopem

lena22

Nechápem prečo sa tváriš ako vlastníčka kamošky. To nerobí dobre ani keby kamoška bola sama. Že ti na ICQ odpísala lem semtam z toho máš problém? Možno varila, čítala si alebo písala aj s niekým iným. To neznamená, že ťa nemá rada. Ale daj bacha aby si ju svojím prílišným tlakom nepostrašila a neodplašila od seba. To že má frajera neznamená že tvoj tlak na nu necíti. Neber moje slová vzlom len som sa zymyslela, že keby sombola ja tá tvoja kamoška, ako by som reagovala

sewie

zbytocne som si namyslala...kasle na mna...vcera sme si pisali na ICQ a odpisala mi raz za neviem kolko...a dnes-bola som v uplnej prdeli,revala pri compe a ona odisla umyt riady...ked sa nieco kazi,tak poriadne!koniec optimizmu!

sewie

duuufam,ale bojim sa toho ze do toho totalne spadne a jedinym stredobodom jej vesmiru bude chlap a ja padnem do siveho priemeru ostatnych ,,znamych"

moniqa87

pozri, aspon je vidiet, ze jej na tebe zalezi tak isto ako tebe na nej, je jasne, ze nebudete spolu tak casto, ale z toho ako sa sprava je jasne vidiet, ze ta chce mat po svojom boku aj nadalej a nikdy na teba nezabudne

sewie

soraja,skutocne dufam ze to bude v pohode...vcera sme boli spolu vecer vonku a bolo to ako kedysi,dokonca sme planovali kedy pojdeme na chatu-ja,ona,jej frajer a jeho kamosi,s ktorymi si tiez rozumiem...snad to bude dobre...jeden z mojich najkrajsich pocitov bol ked mi povedala ze som sa jej dostala pod kozu...hechcem aby to raz bolo inak....ale to ze ma berie do partie jej frajera-je snad dobre znamenie,hm?

Soraja

sewie ja to poznam, moja naj kamoska- tiez sme boli spolu kazdy den, bolo super, moj chalan byva v inom meste, takze nebol problem, ale ona zacala chodievat von aj s inymi ludmi, no a casom sme sa dost odcudzili. S mojim terajsim sme mali dost kriticke obdobie a rozisli sme sa, co ma uplne polozilo a ked som jej s placom volala, co sa stalo, tak mi povedala, ze nemoze prist za mnou, lebo sa opaluje niekde pri bazene. Nikdy mi horsie nebolo. S priatelom sme sa sice po par dnoch udobrili, ale nikdy som neprekusla, ze mi nebola oporou a to ja som vzdy stala pri nej, ked mala problem. Je to strasne tazke, chapem ta,ale zo zaciatku urcite to bude hrozne, lebo su este zalubeni, budu stale spolu, ale casom sa to upravi. Ved sa s nou uprimne porozpravaj co ta trapi a uviids ako zareaguje, urcite si najde cas aj na teba. No moja najlepsia kamoska momentalne je moja fenka, co mam doma, inak nic, viem ake to je ked nema clovek s kym pokecat, ale uvidis, bude to dobre.

sewie

flower,strasne moc ti dakujem...duuufam ze mas pravdu! samozrejme ze mam aj inych kamosov,ale to su kamosi-nie take blizke osoby ako ona...jasne ze chodim von s nimi aj ked ona nemoze,viem ze je blbost sa upinat na jedneho cloveka,ale skratka je to divne....teraz uz ani neviem,ako to cele brat...ci ju len neotravujem,alebo sa zbytocne nevtieram ked jej pisem...sakra mam v hlave taky gulas!

flower

ale samozrejme, ze na teba nezabudne. to, ze si nasla chlapca jej len prida ku stastiu, ale to neznamena, ze vase priatelstvo sa navzdy skoncilo. je prirodzene, ze s nim bude chciet travit vacsinu svojho casu, ale ten cas si urcite najde aj na teba. mozno to nebude az tak casto, ale o to si budete vzacnejsie a tym sa vase priatelstvo este viac prehlbi. ak ti smiem poradit, najdi si aj ine kamaratky a neupni sa uplne len na tuto jednu. je krasne aky vztah mate medzi sebou a ze ste si tak velmi podobne a rozumiete si, ale treba mat okolo seba aj viac ludi. napriklad teraz, ked budes mat chvilku, ze sa potrebujes niekomu vyrozpravat a ona prave nebude moct, aby si neostala sama. skus sa viac stykat s ludmi, viac chodit do spolocnosti a tym ziskavat novych priatelov okolo. a nezabudni, tato kamaratka tu bude stale pre teba, pretoze komu si sa raz stal priatelom, zostanes mu priatelom navzdy:)