Do kolkych rokov rastu prsia?

Hviezdička

Mne narástli v 14/15.rokoch a mala som ich nulky a keď som bola na strednej tak jednotky a začala som užívať antiko a mám trojky.

julca

ahojte.som 8 a mam 14 rokov.menstruaciu som uz dostala aj ochlpenie mam ale prsia ziadne :/ vedel bi niekto poradit co mam robit aby narastli?? moja sestra je o 2 roky mladsia a ma ich vecsie ako ja :/ prosim poradte mi!!

nanana1

mam 16r a 75B .. ale myslim si ,ze tak do 20 mozno aj viac, u kazdeho individualne si myslim.. ide aj o geny atd.

sydney

v 16 som mala lentilky pod kobercom a zavidela kamoskam. teraz mam 24,spokojnost s Cckom,dorastla som az kdesi v 22 rokoch. myslim ze baba moze dosrat tusim do 24,alebo tak nejak :)

Monii

ja mam 17 a mam tam bobulky ako minimandarinky.. a moja mamina na tom tiez nie je bohvieako.. co uz, treba si zvyknut :)

ziadneprso

ja budem mat 18 prsia ledva 1 moja mama ma B a to nema postavu atleta a je po 2 porodoch...ja mam mizive geneticke predpoklady pre vacsie prsia...co mam povedat ja ?

Momííí

a čo mám povedať ja ? mám 15 a nemá žiadne !!! a strašne ma to trápi ! Moje spolužiačky už majú velkéé prsia ! len ja stáále nič !! som deviatačka ! a newiem čo má spraviť aby mi narastli !! :(((