Zaseknutie...

Príspevok v téme: Zaseknutie...
lasicka

No mam taky problem...vlastne to ani nieje moj problem, len ma to trapi a chcela by som vediet ci sa to moze stat.Takze k veci. Pocula som ze ked je baba pri sexe napäta, tak sa moze stat ze sa v nej penis zasekne.Proste nepojde vybrat von.Tak by som chcela vediet co treba v takej situacii robit a ci sa to vazne moze stat.Ja som este panna ale pomaly sa k tomu chystam a veeelmi ma to zaujima.

Betka599

no ja ked som to mala po prvý krát tak sa mi stala podobná vec. bola som dosť nervozna bála som sa a velmi to bolelo a moj priatel sa velmi ťažko zo mna vytiahol pretože som bola uplne sucha a bolo to nieco strasne. fakt pozor baby

dobbyno

Ty lasička prešibaná!!! To keby Tvoj sexuval so sučkou dobermana,to by sa mohlo stať!
Čo robiť? Pichnuť špendlikom babu,volať pohotovosť,alebo dočiahnuť ostrý nožík!!

Slota

ja mislim ze je to urciti druh kontrakcie.Ked zena rody musi stahovat svalstvo ked sa nalaka sa vravi ze si sprtla a to je tiez stiahnutie svalstva len to zaseknutie je uz vaznejsia forma Ale velku hlavu si stoho urcite nemusis robit?

Sito

Ale blbost to urcite neny ale zenam sa to stava vtedy napr ked sexuje s partnerom a nachyta ta pri tom rodic a ako sa to riesi napr muz pichne spendlikom partnerku do zadecku a ona povoli ak ked nie tak v nemocnici jej daju na uvolnenie svalstva injekciu

no nic čo už

Netrepte bludy to že si počul hlúposť že sa niekomu niečo stalo neznamená že to tak je nie sme psi ani iné zvieratá ktorým sa pri ejakulácii zväčši žaluď

Pipo69

hmm tak toto je vážna hovadina. Teda pokial chlap nemá rýchlosť ako šijací stroj, lebo šak to by ženská nestíhala mazať mno a by sa to tam prehrialo a zaseklo ako motor :-D Ale nie. Logicky...keby chlapovi zmakne, tak tie svali by nemali čo zvierať mno a pokiaľ viem, vagina nefunguje ako vysavač, takže asi tak :-)

nahodou

aj ja som o tom pocula, ide o nejake stahy posvy a vtedy sa to moze stat, ze sa v zene zasekne, takze ja by som si z toho srandu nerobila. chodil aj jeden seriozny serial z lekarskeho prostredia a tam bol tiez podobny pripad, ale myslim ze ta zena mala nejaku nervovu poruchu a taky to pripad sa stane raz z milionakrat, takze by so msa neobavala.

fadsfafs

mishka ziadne deti deti stat sa moze ci tomu veris, alebo nie spytaj sa na to tvojho gynekologa....a take veci sa stavaju pri sexe a nie pri porode je v tom dost velky rozdiel :)