prosim bolesti v 6tt

Príspevok v téme: prosim bolesti v 6tt
denver

Prosím veľmi pekne o radu som v 6tt a mávam občas bolesti v podbrušku ako pred menštruáciou. Dnes mám však bolesti v priebehu celého dňa asi tak v 2 hodinových intervaloch. Trvajú chvíľku a zas prestanú, vzhľadom k tomu že je vikend a lekárku mám až 8.1 sa chcem opýtať, či nemá niekto podobné skúsenosti na začiatku tehotenstva.

denver

Všetkým veľmi pekne ďakujem. Dopadli sme dobre, je to vraj úplne normálne ale napriek tomu sa to nemá podceňovať. Lekárka mi povedala,že keby sa mi niečo podobné stalo mám kedy-koľvek kontaktovať lekára čiže kľudne ísť na pohotovosť. Takže ak by mal niekto pochybnosti radšej skočte k lekárovi aby Vám diagnostikoval pôvod bolestí. papa a ešte raz všetkým ďakujem dnes som už 8tt+5.

vivien

Ja som tiež mala bolesti a mala som aj také pocity akoby som to mala dostať...Trocha som začala špiniť ale to bolo všetko.Hneď som si ľahla a odychovala a potom bolo všetko OK!Na tvojom mieste by som išla na pohotovosť pretože v tomto týždni je to rizikové...

nashira

Urcite treba ist na tu pohotovost gyn. by mala byt nepretrzite vsade.Bolesti kazde dve hodiny a pravidelne .....netreba riskovat.

panika

denver
moze to byt zaciatok potratu. Ak sa da, nech Ta niekto vezme na pohotovost. rozhodne treba lezat, vyloz si nohy-ziaden zbytocny pohyb, ziadna namaha. Ale do 8.1. je daleko, aj ked su to len 2 dni

barbinka

ken: mňa si neurazil. som myslela, že narážaš na blondíny. ok, ale zrejme si to myslel tak, že keď mám taký nick, že či nie som náhodou aj blondína. Tú prezývku som si nevybrala, ale všetci mi tak vravia už dobrých 10 rokov, tak som si na to navykla. Volám sa Barbara.

age44

bolesti na zaciatku tehotenstva su sposobene hlavne rastom maternice. ak by to bolo nieco vazne, zacala by si spinit alebo krvacat. treba vsak ist co najskor k lekarovi, dat si potvrdit, ci sa jedna o vnutromaternicove tehotenstvo. ale ak by bolo mimomaternicove, bolela by ta len jedna strana, ta, na ktorej "uviazlo" oplodnene vajicko.