Už nemam silu pokračovat

Príspevok v téme: Už nemam silu pokračovat
monika19

Nemam silu pokračovať

Možno si poviete, že čo to sem píše i tak to sem nepatrí... Je mi to teraz jedno... Chcem to len zo seba dostať von.

Citim sa hrozne sama. Pred týždnom som prišla o dvoch kamarátov... Rozišiel sa so mnou chalan ktorého som mala rada, prišla som o kamaratku s ktorou som sa poznala už moc dlho,, moja naj kamoška mi povedala že sa chce zabit a ja nieviem ako jej mam byt ešte oporov.. S rodičmi si nerozumiem neako nam to neklape a s bratom sa nerozprávam teda skor on so mnou čo som bola na psychiatrii ach jo hrozne ma to trapi neviem ako to mam všetko zmenit ako zmenit čas... Navyše mam strach že sa mi nepodaria skušky ktoré ma čakaju už som ich par pokazila a to som sa fakt moc snažila... ale to nie je podstatné ... Podstatné je to že moja babička je na tom zle a doktory jej nedavaju skoro žiadnu šancu ... Ja to už pomaly ale iste prestavam zvladat. Je to na mna moc ťažke tahať babku aby na to tolko nemyslela a davat pozor na kamaratku aby si niečo neurobila. A ťahať zaroven seba.. už citim že mi dochadzaju syli..

Ak to sem nepatri tak mi prepačne chcela som vas tým zaťahožovať viem že mate horšie problemy ako ja.

nada

aj ja som momentalne v tejto situacii a som uplne na dne behom 3tyzdnov som prisla o vsetko vsetko nechcem o tho velmi hovorit lebo velmi sa ma tho dotyka ale hm skola rodicia priatel kamarati a tho co je pre mna v mojom zivote najvzacnejsie priatelia ,,nenapises ako si dopadla??

Dee

tak to si nemyslim, pri depresivnej hudbe clovek viac premysla nad svojou beznadejou. Radsej si pusti nieco vesele. A fakt prehodnot, co je pre teba prvorade. Mozem sa spytat, preco si bola na psychiatrii?

jajik

ahoj monika, mozno sa ti to bude zdat velmi jednoduche ale zacni mysliet pozitivne, ze toto sa deje aby si bola silnejsia osobnost, a ked si toto zvladla, tak TA dalej caka len pekna cesta, nepoddavaj sa nikdy ked sa Ti nedari, na konci je vzdy svetlo :D

luna151

Ahoj ... vies co nic nie take zle ako sa zda ... a vies mojo najprv musis padnut az uplne na dno aby si sa potom vedela dobre odrazit .. tak hlavu hore

očko

Ahoj Monika,ja ti nechcem dávať rozumy, ale podľa môjho názoru by si mala prehodnotiť čo je pre teba prvoradé ačo musíš riešiť sama a v čom ti môžu pomôcť ostatníí tvoji známy alebo priatelia. Čo sa týka toho vychádzania s rodičmi, ja si myslím, že by bolo dobre sa spolu porozprávať spolu, lebo ťa to asi veľmi vyčerpáva a ty sa potrebuješ sústrediť na učenie a na babičkyn stav, na ktorej ti asi veľmi záleží. Nechcela som sa ťa dotknúť.

majo23

obdivujem takich silnych ludi ako si ty.neviem ci by somto ja zvladol.s rodicmi sa to upravi,brat i kamoska dostanu rozum a ty musis byt silna babka urcite nechce aby si sa kvoli nej utrapila,ty mas zivot este len pred sebou a o cvilu mozno opat objavis lasku a svetlejsie dni tohto zivota.drz sa.