Padanie vlasov / unava / prirastok vahy

Príspevok v téme: Padanie vlasov / unava / prirastok vahy
sumka

ahojte vsetci. chcem sa len spytat, ci nahodou ste nemali nieco podobne. strasne mi zacali padat vlasy. ono to zacalo vlastne uz davnejsie ale v poslednej dobe je to extremne. a este k tomu ich mam aj o dost jemnejsie ako kedysi. k tomu som pribrala asi tak 10kg a este k tomu som stale unavena. aj sa chystam k lekarke, len ci nahodou nemate skusenosti. dakujem za vsetky rady

sumka

nad pricinami som sa naozaj uz vela narozmyslala a na ziadnu som neprisla. so stitnou zlazou problemy nemam aj krvne testy mam v poriadku. strava vyvazena, vela zeleniny aj ovocia. tak neviem. isteze sa doktorky nebojim, len to tak byva ze na teba nahucia, nic ti nezistia, popripade ti najdu kopec inych veci..

majka_

nemas problemy so stitnou zlazou? lebo mne vypadavaju vlasy kazdy den (hoci to moc nevidno, lebo mam huste vlasy, ale i tak su jemnejsie ako boli kedysi), som dost unavena a pribrala som zatial len 4 kg.

wanda.

mira, myslim ze sumka sa nad pricinami narozmyslala az az....a nemyslite si, ze ist k lekarovi je vyhra. ja som chodila kadetade a nic mi nezistili, napr. na koznom lupou mi prezerala vlasy, vypytala za to 500 SK a povedala, ze mam kde tu lupiny, aha, odporucila mi endokrin.vysetrenie.

mira

Bojíš sa že ti vynadá, ale nebojíš sa že oplešatieš?? A nesnažíš sa rozmýšľať nad príčinami. Robíš to pre doktorku alebo pre seba ????????????

sumka

ahojte, tak ja teda asi vyskusam ten Inneov. este som zacala uzivat lecitin, lebo niekto mi bolo povedane ze aj to je dobre na vlasy ale zrejme nie na moje. niekedy je to lepsie ale nie dost. na hlave mam asi tak 5 vlasov dokopy.. no asi zajdem zajtra k lekarke ze ci mi nevie ona nieco odporucit ale bojim sa ze mi strasne vynada, lebo tento problem mam teda uz dost vela rokov.

wanda.

sumka, mam tie iste problemy ako ty, tiez uz dlho uzivam kelp, na vlasy pouzivam tabletky Inneov, do minuleho mesiaca mi tie tabletky celkom zaberali , ale teraz mi vlasy padaju viac, bud to tym, ze po zime padaju kazdemu viac. takze vydrz par tyzdnov, ono sa to unormalni, skus tie tabletky Inneov. Inak ten kelp mi akosi nepomaha

mira

Zjemnenie vlasov je spôsobené vysokým príjmom bielkovín, hlavne živočíšnych. Vypadávanie zase vlhkosťou vlasovej pokožky, asi ako keď je pôda mokrá, rastliny sa dajú ľahko vytiahnuť aj s koreňom. To je spôsobené nielen prebytkom tekutín ale aj sladkostí a ovocia, z ktorých po strávení sa tiež tvorí voda a majú aj uvoľňujúce pôsobenie na pokožku hlavy.
Prejdite na zeleninu a obilniny.

lady_ma

ja som po operacii tiez pribrala ale 10 kg a zacali mi strasne padat vlasy ( doteraz neviem ci z tej operacie alebo pribratia), strasne mi padali, zacali rednut, boli jemne. kupila som si zinok, Panthenol (v lekarni, 100sk) a Dixi vodicku proti vypadavaniu vlasov(drogeria, 60Sk)...moc mi to nepomahalo tak som isla koznej a ta mi povedala aby som si kupila tabletky Inneov ( stoja 900 sk a to by sa malo kupit min. na tri mesiace) a dala mi taku vodicku aby sa mi volako bunky na hlave ci co aby mi rychlejsie rastli vlasy......je tyzden od toho co som u nej bola a padanie vlasov naozaj ustalo. este stale ich pada dost, no nie tolko, su pevnejsie...a uz nemam strach si ich precesat aby mi na kefe nezostala polka vlasov. takze..co poradim, vyskusaj nieoc z hentych pripravkov...a hlavne sa nestresuj a nepocitaj kazdy vlas lebo ti budu padat viacej:) drzim palce. pa