Cervený nos

Príspevok v téme: Cervený nos
Laslo7777

Zdravím Vás. Chcel by som sa spýtat na informacie co mam spravit. Uz dlksiu dobu ma trapi cervený nos a z alkoholu to neni. Uz to trva priblizne 4 roky. Ono to vzniklo s toho ze ked som bol mladsí tak som si nos natieral alpou koli akne co som nanom mal tak teraz neviem ale podla mna to s tým suvisí ze som si tu kozu na nose nejako spalil s tou alpou alebo co. Vyzera to dost nechutne stale je cervený a vysusený súpe sa stale. Je to dost depresívne. Tak ak by vedel niekto co s tým tak my prosím poradte dakujem velmi pekne. Najlepsia by bola nejaka mast alebo ja neviem. Dakujem

alfabeta

používaj krém na rozšírené cievky, slúži na posilnenie kapilár, proti začervenaniu pleti. Natieraj nos a okolie - ak máš červené líca, resp. viditeľné cievky, tak komplet celú tvár. Pravidelne ráno-večer, do mesiaca uvidíš zlepšenie.
Nájdeš na aakozmetika.sk, rozšírené cievky.
Veľa hydratuj pokožku zvnútra aj zvonku, pri dlhom pobyte vonku /hlavne v mraze/ natieraj občas aj dobrým polomastným krémom - nebude pokožka tak trpieť.
-odkaz odstránený-

jancii123456

Prosim o pomoc uz naozaj neviem ako si poradit pri teplom jedle, troske alkoholu, zmene teploty, alebo strese mi nostek scervena a zacne byt uplne horuci ako radiator podobny pocit ako ked vam horia usi vacsinou sa to stane raz za den a hlavne v zime ale aj vlete scervenanie trva niekedy hodinu niekedy viac ci menej. Niekedy som mal pocit ze sa to spusta v presnu hodinu kazdy den. Po takejto reakcii zacne nostek chytat normalnu farbu a aj ochladne.Skusil som uz vsetko mozne ale nic nepomaha. Nemate niekto radu ako s tym skoncovat?? (alkoholom to neni:)

Laslo7777

mira. Aha dobre teda no sladke uz nejem par rokov vo velkom mnozstve to len prilezistostne tak to nebude problem vynechat. A skusim teda viac tej zeleniny a tých obilnín. A skusim aj ten pohyb na cerstvom vzuchu. Zohnal som si aj ten mandloví olej co tu bol spomýnaný takze dufam ze ked to nejako skombinujem tak to bude lepsie. Dakujem Ti za rady dufam ze to aspon trosku pomoze.

Pentium.- no hej aj mne pomahala tak som to s nou prehanal som si myslel ze to pomoze uz v zarodkoch akne. Ale tak tiez som sa poucil sice neskoro ale co uz no. Skusim ten mandloví olej a uvidím ci to aspon trosku zmierni.

preco

i ja mam cerveny nos nie ash tag cerveny ako opilec ale skor ako pri nadche a fukani nosa....aj okolo nosa mam cervene flaky a pod nosom sa mi objavuju podkozne vyrazky ktore brutal bolia a newiem co mam stym robit...skusal som aj propolis ale ten nepomaha tag newiem co s tym

pentium

inak na margo tej alpy:alpa mi velmi pomahala a aj sem tam este pomaha(uz sa mi akne skoro vobec netvori,ale nejaka mala vyrazka sem tam),ale treba ju aplikovat len na vyrazku,nie na celu tvar!!!ja som alpu pouzival na celu tvar par dni a teraz ju mam trochu cervenu,ale nie moc...
Len teda som sa poucil ze netreba experimentovat....takze bacha!!!

mira

Laslo, samozrejme, že to, čo som menovala musíš vynechať. Zo sladkostí môžeš denne l lyžičku obilného sladu. Zameraj sa na zeleninu a obilniny celozrnné. No a aby ťa to nepriťahovalo k sladkému, vynechaj opačný extrém - to je slané a mäso cicavcov. Tento systém zabezpečí, že po čase sa ti energia v tele sama rozprúdi. Pomôcť jej môžeš masírovaním končatín a celého tela a nenásilným pohybom na čerstvom vzduchu.
Nie je to také náročné ako sa ti teraz zdá, uvidíš, že dosiahneš pokoj a harmóniu sám v sebe.

Laslo7777

mira. No a co mam spravit aby nebolo oslabene? Neviem z toho co si napísala nic nadmierne nekonzumujem. A inac sa mi zda ze ked som bol naposledy u Lekara na EKG tak mi vravel ze mi pomensie bucha srdce a pocitujem to asi aj slabým prekrvením koncatín mam ich väčšinou studene a vlhke.

mira

Nos je zona, kde sa prejavuje stav srdca. Ak je červený stále, je srdce oslabené, stagnuje v ňom krv a to je spôsobené konzumáciou potravín ako jednoduché cukry - repný, ovocný, med, tiež ovocie a ovocné šťavy, káva, /alkohol a drogy asi nie sú tvoj prípad/, ale aj lieky a syntetický vitamín C. Tiež to môžu byť sladké mliečne výrobky alebo veľa tuku.

Laslo7777

No to veru je brutal choroba. Ja to uz mam tiez par rokov a dost mi to vadí ale u koznej som zatial nebol. Asi pojdem aj s tým nosom aj z akne. Lebo doteraz mi vsetci hovorili ze s toho vyrastiem ale ked to uz trva par rokov tak pochybujem.