pomoc poradte pls

Príspevok v téme: pomoc poradte pls
afrodita

mala som slabu chvilku a depku,a tak som vcera ziedla dve krabicky paralenu-20tabliet.nestalo sa mi vsak nic,akurat som bola moc ospala,neskor pichanie v hrudniku-to preslo,a neskor som mala aj zvracanie.dnes mi je uz lepsie,aj ked sa mi akosi stale kruti v hlave.
viem ze som nerobila dobre.lutujem ten cin,co som urobila.preto sa pytam,ci mi nic nebude.lebo od vcera poobedia,do teraz to je uz dlhy cas.
pri nadmernom uziti,co je asi aj moj pripad,moze dojst k zlyhaniu pecene.za ako dlho sa to prejavi?
som zufala

claudia

Ked som bola mala, chcela som sa zabit tak som pohltala asi 50 tabliet, co som nasla doma v sufliku a bola som tiez velmi malatna a ospala. Zaspala som a myslela som si ze sa uz nikdy nepreberiem, dufala som. Ked som sa prebudila nic mi nebolo, ani som nezvracala, len som bola slabsia. Takto som chcela potrestat otca ktory ma cele detstvo tyral. Teraz mam 27 a smutne spomienky.

abbie

To snad nie je pravda,dievcatko(najskor este v puberte,co nevie co zo sebou od dobroty)sa nakrmi tabletkami a Potom sa strachuje o svoje zdravie?!

lˇuba

Navštív psychologa alebo psychiatra,lebo skončíš veľmi zle.Toto už nie sú srandičky.Potrebuješ odbornú pomoc.

mis.

afrodita, písali sme si spolu v inej téme, tam si sa pýtala ako prebieha výplach žalúdka, či to bolí, ako dlho ostane dotyčný v nemocnici a pod. Prosím Ťa, vykašli sa na to! Ako som písala- ak potrebuješ na seba upozorniť, urob to ináč, ale nie cez predávkovanie. Takto Ťa skutočne len zatvoria na psychiatriu- urobila si to úmyselne, mala si to v pláne, nevyšlo Ti to tak, ako si chcela... nerob to! Prestaň si takto ubližovať. Ak potrebuješ pomôcť, povedz to dotyčnej, alebo iným slovne.

afrodita

takze...aby som veci uviedla na spravnu miernu..neutahujem si z nikoho a z nicoho.ale ak mi neverite,je to samozrejme vasa vec.ja som si sem prisla iba po radu...lebo naozaj sa to stalo..a to ze mam k tomu taky postoj,je zas moja osobna vec

1kleopatra1

omfg ...... podla mna si z nas riadne utahujes alebo prehanas. 100 pero si nemohla prehltnut 20 tabletiek! a to ako to beries, ved to nie je mozne ! si predstavte niekto, ze si siahnete na zivot a beriete to ako tuto nasa afroditka ! ved je to totalna kravina!

lˇuba

Na tvojom mieste by som si určite dala uroiť hepatálky a nabudúce nerob hlúposti.Zdravie máme len jedno a ešte si ho aj vedome ničíš.