Neviem sa bozkavat a ako ho mam pobozkat?

ella811

No a proste určite máš aj nete nejaké tie veci typu:ako sa bozkávať, toto zadaj do googlu a niečo ti vyjde. ;-) Určite veľa vecí...
Môžeš si to vyskúšať keď tak na ruke, počula som, že aj na zrkadle či čo, ale to je dosť nechutné, už aj tá ruka je divná...Ale proste klasické podľa mňa zvládneš a francuzáka...Hmmm môžeš urobiť buď toto, čo som radila v minulej správe, alebo mu povedz, že ešte nie a si mala nervy a že by bolo zaujímavé, keby ťa to naučil. :D To by mohlo vyjsť tiež, proste lekcie...;-)
A ten chalan s ktorým som sa ja, tuším som ho tak..buchla raz zubami čo sa nemalo stať a bolo to strašné toto bože ja som sa tak hanbila, ale ptm to bolo lepšie, ale aj tak..No ale on vedel, že to je prvýkrát a k tomu ani on nie je nejaký majster a chcel to ešte, že si to zopakujeme, ja:ale ja to neviem(podľa mňa viem, len treba iné city ako som vtedy cítila, ktoré trz možno už cítim)no a on, že to nevadí...Že nech si to zopakujeme...no neviem, trz nie sme v kontakte osobnom, iba si píšeme a je to fajn, ale keď sa raz stretneme zasa, tak ja asi odpadneeem, lebo nervy, že čo bude a či bude a či by som mu to mala dovoliť, alebo radšej nie alebo čo...
BOOOŽEEE, PUBERTA MI UDRELA NA MOZOG, ŽE TAKÉTO VECI RIEŠIM AKO NEJAKÝ PROBLÉM....:D

ella811

simonaa-ahoj. No takže viem asi ako to myslíš. Ja budem mať 14, skoršie som sa bozkávala s chalanom, čo má 15, vtedy mal 14 ešte, o chvíľu15, ale to bolo...No divné. To bolo moje poprvýkrát(jeho nie, ale nebol borec, to viem, aj keď je strašne zlatý..)a ja som mala strašné stresy a som si hovorila, že omg, to bolo divné..Nebolo to nepríjemné, ale neboli to tie pocity že jeeej, nevnímam nič iné len tento okamih..Proste vtedy to bolo zvláštne, až priveľmi som sa sústredila na to, čo robím. Hmm, odpísala si mu už? Ja by som ti radila, že povedz keď chceš, že už áno, alebo na tú otázku neodpovedaj radšej, aby si sa nezamotala vo vlastných výmysloch a povedz iba, že si bola z jednej veci rozrušená, že nabudúce to bude lepšie a ver mi, že bude. ;-)
Neboj sa toho. Teraz už vieš, aký je to pocit, tak sa priprav, keď ti dá do úst jazyk a proste snaž sa neslintať a nekusať...Keď toto zvládneš, tak iba rob to čo on a jemne krúž jazykom okolo toho jeho a ptm iba obyčajné bozkávanie tak saj jeho peru a sa hrajte...Proste sa tomu poddaj a nebuď napätá. Povedz, alebo napíš mu, že to nemáš od začiatku rada tak vášnivo, že najprv chceš jemne a až potom vášnivejšie keď tak, keď je to fajn chalan, tak to pochopí a možno si dá, že on niečo pokazil, tak sa nabudúce bude viac snažiť...Takže tak. ;-) Ozvi sa a odpíš, ja sa ti posnažím poradiť. ;-)
Viem si predstaviť, aký to bol pocit, proste t-r-a-p-a-s...´:D
No ale to nevadí, to zvládneš, uvidíš...A...no ľúbiť...proste či k nemu cítiš niečo také ako lásku, aj keď v tomto veku...ech...či si zamilovaná takto...Lebo môžeš byť zamilovaná a ľúbiť...to je rozdiel...;-)

simonaa

Ahojte mám 14.. a mám priatela s ktorým chodím 3 dni.. včera sme boli vonku a ak sa to tak dá povedať sme sa bozkávali..ale bolo to príšerné..nikdy pred tým som sa nebozkávala a proste som to nevedela ..a keď začal jazykom som prestala a len som ho objala ..spanikárila som ..ešte sme sa bozkávali keď ma išiel odprevadiť domov ale to som povedala že sa strašne ponáhlam že meškám.. teraz sa ma cez fb spýtal že či už som sa niekedy bozkávala lebo buť to neviem alebo som ho odmietla..a ja neviem čo mám odpísať alebo čo mám robiť nabudúce... musím sa to naučiť ale neviem ako.. a on proste ide strašne rýchlo a ja potrebujě tak pomaly a užiť si to išiel strašne rýchlo a no bol to trapas..a to je o rok mladší.. prosím poraďte ako sa to mám naučiť a čo mu mám na to odpísať..

jajuša

Ahojte 13 môjpriatel ma prisť cez prazdniny a sa ma pital ci sa budeme aj bozkavať a ja že hej ale neviem ako mam začat a mam veľku tremu prosim pomošte mi pls......

amika

Ilonka ja ti len tolko poviem,ze za to,ze ma ten tvoj chalan 19r.neznamena,ze sa vie aj dobre bozkavat! Ak ti ja mozem dat radu,tak zo vsetkeho najdolezitejsie na bozkavani je mat dobry pocit a sebavedomie z toho,ze ti nezapacha z ust a ze mas makke poddajne pery. Ostatne uz pojde samo,pretoze ak sa budes na to strojit a nebudes to robit spontanne,tak to aj tak dopadne. Takze hlavu hore a nic nerob nasilu. Zavri ocka ak k tomu pride a bud jemne vasniva,hryzkaj mu jemne spodnu peru a nedavaj sa mu cela,nech po tebe tuzi a chce viac a viac :-)