Ribomunyl,od akeho veku?

teta erika

Janka, my mame rybomunil uz asi 4xkrat. Zatial je vsetko v poriadku a deticky su zdravsie. Dostali sme tiez 12 sackov a uzivali to vzdy prve 4 dni v mesiaci (alebo nejake 4 dni v mesiaci) takze to vydrzalo na 3 mesiace a potom sme vzdy chodili na kontrolu.

RNG

rybomunil je extrakt z piatich najbeznejsich bakterii, sposobujucich plucne ochorenia.
V teorii telo nan reaguje vytvorenim viac obrannych latok a bielych krviniek.
Vyrobca je vo Francuzsku(od 1980), obsah sera su proteoglykany a ribozomy z bunkovych stien bakterii,
V USA nie je na predaj, napriek tomu, ze je povoleny vo vyse 60tich krajinach.
Zda sa, ze nasa FDA ma voci nemu nejake vyhrady.
Osobne odporucam betaglukany, rozne antiviralne doplnky(plucne a nosohltanove su casto sposobene inymi nakazami, nez uvedenych pat bakterii) a silne antimikrobialne prostriedky ako oreganovy olej a GSE, pripadne extrakt z olivovych listov, lapacho, graviola....

janka

AHOJTE, MOZETE MI NIEKTO NAPISAT AKO SA PRESNE UZIVA RIBOMUNYL?MAM 2,5 SYNA, A ESTE SME TO NEBRALI...DOSTALI SME 12 SACKOV, NAKOLKO MI TO VLASTNE VYDRZI? JANKA

luckaaaaa

ja uz tiez uziwam tento liek asi 3. rok, som o nieco menej chora, i ked kazdy rok to w urcitom obdobi aj tak na mna pride.beriem to podla tej schemy, trwa to pol roka a prve styri dni w mesiaci sa uziwaju lieky,1. mesiac ale dvanast dni s takymi prestawkami. to dokedy ete budem uziwat? mam 15 rokow a nekedy zabudnem tabletku zjest, tak si ju bud dam neskor alebo iny den a tak si to potom posuvam. vadi to? ake mate skusenosti?

monika69

no .. chcel aby som sa opítať ... bojím sa toho lieku mám 14 rokov .. a neviem či je to bezpečné ho užívať .. nemkôže to mať niake vedlajšie účinky?

leo.leo.leo

Čavíček divčatka,ženy,chlapci,zvieratka.
rad by sem se predstavil vám,ja som rašista,zoofil,pedofil,gay=a nehanbim za to,sem rad že som toto.
Ponukam strednutia na pokecane(viete na čo myslim) =viete ja sem panic tak viete ake o ake stredko ide.
VIAC INFO NA MOBILE SOM ONLINE (FURD STALE NA MODULE/MOBILE):
ORANGE TEL C:0908/056 209
T-MOBILE TEL C:0902/358 178
ICQ:395/205/852
TAK VOLAJTE,(MAM ZADARA TEL C )DOHODNEME SA ZE KDE DAME TO STREDKO,ALE NAJLEPSIE BY BOLO O U MNA DOMA NA JEDLIKOVEJ 5 NA 5POSCHODI V KOšICIACH.
VOLAJTE SOM SERIOZNY MUž Z VELKYM VTAKOM A ROZUMOM.

katulik

ribomunil predpisala imunologicka mojmu synovi dvakrat,citit zlepsenie,je menej chory,ale davam mu aj dlhodobo,tak vyse roka denne probiotika,urcite tiez pomahaju.