Povedal,ze ma ma rad ako sestru

Príspevok v téme: Povedal,ze ma ma rad ako sestru
daisyinka

caute,zoznamila som sa s jednym chalanom,boli sme kamosi a v posldnej dobe mi zacal vypisovat a prezvanat. tak si piseme,sem tam aj nejake dvojzmysly,no minule ked som sa len tak zo srandy opytala ci ma ma vobec rad,odpovedal ze hej,ze ma ma rad ako sestru. myslite,ze je to pravda,ale to iba kamufloval,a je moznost ze to raz bude viac ako kamarat,lebo jeho postoj ku mne ako sestre je podla mna neodovodneny....dik za postrehy

rodrigez

No ak povedal ze ta ma rad ako sestru jednoducho ho nepritahujes, nepacis sa mu. Toto vzdy povieme ked nechceme do tvare splechnut pravy dovod...
Zabal to...

nikolka

:) Ja mam takehoto brata uz 3 a pol roka, povodne sme si pislai na nete no rok a pol sa casto stretavame..a pomalicky to od leta prerasta do niecoho viac. a uprimne, povodne som sa "toho viac" aj trpsku bala, lebo vztah s niekym ako brat a sestra je najuzasnejsia vec na svete, vazne.

mamca

Pre mňa je pojem bratský vzťah viac,ako vzťah ku kamošovi.A možno preňho znamenáš viac,ako len kamoška,ale na partnerstvo to nie je. Zatiaľ??? :) Poznám vzťahy,kde sú si dvaja blízki ako súrodenci a nič viac.Aj keď ich je málo,nájdu sa.

daisyinka

vdaka. mna len prekvapilo to prirovnanie ze ako sestru,leby povedal ako kamosku,bolo by to ok. ale ked niekoho beriem ako brata,tak preto ze mam k nemu vypestovanu doveru a par dobrych i zlych chvil sme prezili,tak mi to prislo divne.:)

mamca

Nie je mi celkom jasné,prečo by mal mať nejaké dôvody na to,akú formu vzťahu má s tebou.Ak ti to tak povedal,asi chce,aby si to tak zobrala.A či sa to v budúcnosti zmení,to ti nepovie ani on sám,to,ako sa city vyvinú,nie je záležitosť logiky a analytických predpokladov.Jednoducho-uvidíte.Nedá sa predsa rozhodnúť sa,či sa zamilujem alebo nie.